Od léta roku 2014 provozuji nově založenou ordinaci praktického lékaře pro dospělé v Rudné u Prahy. Přijímáme nové pacienty do péče.

Hana Jiráková
Primadoktor s.r.o.

Karlovotýnská 425/5, Rudná 252 19

Bohužel p. doktorka komunikuje jen v aplikaci Emma. Mě však neodpověděla ani za 4 dny. Musela jsem přijít osobně a žádanky na vyšetření byly také velký problém, přestože se už 4 roky potýkám s problémem v oblasti střev. Toto jednání mi opravdu nevyhovuje.

• B

Paní doktorka je nejen skvělý lékař, ale také člověk s velkým srdcem, který se vždy snaží pochopit a pomoci. Má výjimečnou schopnost naslouchat a pečlivě vysvětlit všechny kroky a možnosti léčby. Je zřejmé, že jí záleží na pacientovi jako na člověku, nikoli jen na případu.
    Opravdu se cítím být v dobrých rukách. Díky za to!

• Primadoktor s.r.o. Závodní péče - ceny dle dohody  •

• Z

Příjemná a milá paní doktorka. Starala se o mé zdraví na nejvyšší možné úrovni. Děkuji

• Primadoktor s.r.o. Jiný  •

• Neochotná, protivná doktorka, ve výsledku vůbec nepomohla, odkázala mě na návštěvu za týden, samozřejmě to bylo akutní a skončila jsem v nemocnici do dvou hodin od návštěvy její ordinace, takže již nikdy víc!!!

• I

Paní doktorka je velmi pečlivá, ochotná, důsledná.

• A

S paní doktorkou i sestrou jsem velmi spokojen, skvělý přístup a opravdový zájem a ochota o léčbu pacienta, mohu jen doporučit.

• A

Paní doktorka je báječná,ikdyž někdy drsná;)Přeji vše nejlepší v Novém roce a děkuji za vše co pro nás děláte.

• Primadoktor s.r.o. Jiný  •

• Paní doktorka je opravdu moc pečlivá. Snažila se mi pomoci s mými problémy i nad rámec svých povinností. Ještě nikdy jsem podobné hodnocení nepsala, ale v tomto případě opravdu všem paní doktorku vřele doporučuji. Kateřina Petrová

• jiné místo  •

• Paní doktorka je velmi důsledná, profesionální a pečující. Jdu tam vždy s dobrým pocitem, i když mi není zrovna nejlépe, protože se na ni mohu plně spolehnout. Děkuji, Lukáš S.

• Veľmi príjemná, milá pani doktorka a čo je hlavné je veľmi ochotná a nikdy nič nezanedbá. Výsledky vždy zrozumiteľne vysvetlí. Na pacienta si vždy dokáže urobiť čas a dokáže riešiť aj zložitejšie prípady, trpezlivo hľadá pravú príčinu nemoci. Jej prístup je veľmi profesionálny. Pani doktorka mi sama navrhla formu liečenia v lázních a všetko sama vykomunikovala aj s poisťovňou, čo sa v dnešnej dobe už málokde vidí. Možem pani doktoru vrelo doporučiť.