František Vinš
Kardiologická ambulance

Vršovická 51/478, Praha 10000

• Byla jsem u něj na měření ABPM. Vůbec mě neviděl, pochybuji, že je zohledněn např. možný a obvyklý mírný nárůst TK v I. trim. Kažodopádně můj praktik, který tomu zas tak nerozumí, obdržel papír s hodnocením, které mi jen četl.... Ale toto hodnocení je hodně špatně: noc mají na stavenou na 8 hodin, ale nechodím tak brzy spát a vstávám mnohem dřív, takže mi to generuje zvýšené hodnoty za dobu, kdy oni si myslí, že spím a TK má být nižší, což není, když vstávám, že. Nechtěli po mně záznam činností dne, což je pro zhodnocení měření špatně. Takže hlavně, že umí udělat závěr s použitím cizích slov, který je ovšem irelevantní. Takže sháním jiného, s kým můžu probrat hodnoty vzhledem ke všem okolnostem, upravit zvýšené hodnoty tam, kde jsou výše jen proto, že v této ordinaci je nastavená noc bez komunikace s pacientem, pro den jsou hodnoty v normě. Ach jo, nechce se mi podstupovat toto měření znovu.

• Pečlivý, pracovitý odborník na svém místě, s velmi dobrým přístupem k pacientovi. Před příchodem do ordinace vás zarazí čekárna(vlastně jakási chodba obložená umakartem) o pohledu z ulice ani nemluvím. Jakmile se ocitnete v ordinaci je všechno jinak. Vše je čisté,nablýskané a dle mého názoru i vybavení je na dobré úrovni. Někdy delší čekací doby svědčí o pečlivosti pana doktora.

• Pan doktor Vinš je profesionál jak ve svém oboru, tak i v přístupu k pacientům.Pečlivý,příjemný,prostě super. Delší čekací doba nebo nevyhovující čekárna ?Přece v první řadě jde o kvalitu lékaře a naše zdraví.

• Pan doktor Vinš je velice příjemný a ochotný. Je škoda, že nepracuje ve více reprezenattivním prostředí a že čas objednaní je pouze orientační. Poté co jsem v čekárně strávil 3 hodiny a dostal se na řadu až v 13,30! se objednávám vždy jako první pacient ráno a je to vždy bez čekání.

• Svědomitý,pečlivý, komunikativní je zde pro pacienty a pokud někdo preferuje luxusní čekárnu a dodržování objednacích časů nad kvalittou lékaře je mi ho líto.

• doktor vins je velmi peclivy ve svem oboru naprosty profesinal a tez v lidskem pristupu k pacientovi. diky.

• K MUDr. Vinšovi chodím od začátku jeho soukromé praxe a mohu ho jen doporučit. Velmi pečlivý lékař, příjemný člověk, prostě vše OK.

• Velmi pečlivý,komunikatívny bez náznakov nadřazenosti. Má hodne pacientú,protu jsou delší čekací doby v čekárně,která je dost nevyhovující.

• ako nedostatok dlhé čakacie doby v ordinácii a dost nevhodná čakáren.

• Vynikající lékař, skvělý člověk.