Gynekolog · Více o specializacích

• Gynekologie a porodnictví

Eva Dobešová
Ordinace gynekologa

U Nemocnice 980, Valašské Meziříčí 757 01

• jsem s paní doktorkou hodně spokojená.Nikdy jsem s ní neměla jediný problém,pokaždé mi ochotně pomohla,poradila,uklidnila.Při jakýchkoliv potížích vždy vyléčila,nikdy nic nepodcenila.Přístup profesionální,přihlásím k ní ráda své 2 dcery.

• nebýt jí, tak by mi nikdo nepřišel na závažnou nemoc. Skvělá, ochotná doktorka. S mamkou máme jen dobré zkušenosti !!

• Výborná,obětavá. Díky, díky paní doktorko!!!

S paní doktorkou jsem spokojená, chodím k ní už asi 17 let a neměnila bych. Pomohla nám k těhotenství a teď máme doma krásné miminko. Můžu jen doporučit!!!

• Já jsem s paní doktorkou velmi spokojená. On, co člověk, to názor. Že někdy zachybuje? I lékař je jen člověk a já bych osobně ráda potkala člověka, který nikdy neudělal žádnou chybu. A co se týká toho UTZ vyšetření - i paní doktorka už od ledna vlastní tento zázrak techniky, ale pozor! Pojištěnkyním VZP tato pojišťovna vzkazuje, že toto vyšetření není nezbytně nutné, a proto jej paní doktorce nehradí. Já mohu paní doktorku jen doporučit, protože s ní mám jen dobré zkušenosti - lidský přístup, profesionální jednání a pomoc vždy, kdy je potřeba.

• Byla jsem pacientkou paní doktorky více než 10 let, bohužel jsem se odstěhovala a nemůžu její služby nyní využívat. Myslím si, že mám srovnání s jinými lékaři a proto mně uráží hodnocení paní doktorky z 14.12.2011. Nejsem příznivcem těchto anket, ale na takové pomluvy musím reagovat, tím spíše, že se pisatelka není schopná ani podepsat. Vyřizuje si tímto své antipatie k lékařce, která se bohužel těmto pomluvám nemůže bránit. Já a rozhodně mnoho dalších pacientek má zcela odlišný názor. Ze své zkušenosti mohu říci, že paní doktorka Dobešová má k pacientům nastandardní přístup, telefonické konzultace mimo ordinační hodiny, naprosto kvalitní a odborné vyšetření a především lidský a otevřený přístup. I dnes, kdy nejsem její pacientkou, tak s ní konzultuji zdravotní problémy. Je smutné, že i dobře míněné ankety mohou být zneužívány k útokům a pomstám.

• Paní doktorka Dobešová je výborná, obětavá lékařka. Málokdo věnuje svůj soukromý čas pacientům, jako ona. Chodím do její ordinace již 10 let a rozhodně odmítám urážlivé invektivy proti ní ze 14. prosince. Je smutné, když nespokojení pacienti používají tyto praktiky. Oceňuji na paní doktorce osobní přístup k pacientkám, její otevřenost, ale hlavně profesionalitu. Nenechá nic náhodě a hlavně vše pečlivě vyšetří!!!!! Je prostě výborná!!!!!

Než budu hodnotit paní doktorku, chtěla bych se vyjádřit k názoru hosta ze dne 14.12.2011. Vážená paní, pokud už něco takového napíšete a radíte druhým pacientkám, tak se, prosím, podepiště. Abych věděla, s kým mám tu čest. Ono je strašně jednoduché plivat po druhých a skrývat se za rohem. Docela ráda bych Vás poznala a zároveň Vás mohu upozornit na to, že pomluva je v českém právním systému specifikována v zákoně číslo 40/2009 Sb. (trestní zákoník). Definuje ji § 184, který říká:
    - 1) Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.
    - (2) Odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem.
    Nemyslím si, že tyto stránky jsou důvěryhodné, ale musela jsem reagovat. Naprosto nesouhlasím s Vaším názorem a je mi do smíchu, když čtu Vaše " zážitky" s těhotenstvím, ale upřímně Vám ho přeji, to mi věřte.
    Paní doktorky si hluboce vážím jak po odborné, tak po lidské stránce. Myslím, že zde nemusím vypisovat její obětavost a schopnosti. Tak jen za mne ..... díky, díky, díky ... moje paní doktorko!!!!

• Nejlepšíííí gynekologická lékařka, která existuje. Chodím k ní už od 15let a neměnila bych.
    A té paní, která napsala něco tak hnusného se divím, že se nestydí...jestli má nějaký problém s paní doktorkou tak si to s ní měla vyřídit osamotě a ne prezentovat to veřejně. Myslím, že spokojených pacientů je mnohem více než těch nespokojených...a většinou nespokojení lidé (pacienti) mají hlavně problém sami u sebe.

• K paní doktorce chodím od 15 let a jsem s ní velice spokojená,zásadně nesouhlasím s názorem pacientky ze 14.12.2011,je velice hrubý,urážející a hraničí s pomluvou,která je v dnešní době brána jako trestný čin.Vše,co jsem si kdy s paní doktorkou sdělila bylo vždy důvěrné a nikdy se nic nedostalo ven a to k ní chodí půlka rodiny.její služby jsou nadstandartní- telefonní konzultace poskytuje každý den do pozdních večerních hodin,včetně víkendů,svátků a dovolené.Má také objednávkový sytém,to znamená, že
    nemusíme čekat 3 hodiny jako je tomu v jiných ambulancích.Nemluvím jenom sama za sebe ale i za své přátele a známé,kteří k ní chodí a od nikoho jsem nikdy neslyšela na paní doktorku špatné slovo.

Odpovědi

6 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Jak se úpně zbavit streptokoka v pochvě? Po každě,když jsem dostala mast či léky na 3-7 dní antiobitikum,nezabýralo to na 24 hodin,po využívání vše zpět.Už tím trpím hodně let,navíc jsem znovu nedostala měsíčky,naposledy v květnu 2017 a začli vynechávat v 45 letech,nyní je mi 47 let.Navíc mi…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MUDr. Eva Dobešová

Dobrý den, doporučila bych odebrat kultivaci z pochvy a podle výsledku a citlivosti nasait antibiotika celkově 10 dnů ,s lokální protikvasinkovou léčbou do pochvy- Clotrimazol čípky na 6 dnů, po…

Těhotenství při jaterní cirhóze

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je možné těhotenství při jaterní cirhóze a jaké jsou možné komplikace

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MUDr. Eva Dobešová

Dobrý den, u žen s cirhozou jater je většinou problém s otěhotněním.Pokud by žena otěhotněla při tomto onemocnění, hrozí jí potrat, předčasný porod, ev. selhání jater a ohrožení života matky i…

Prohlížet všechny odpovědi