Dagmar Štouračová
Prakt. lék. pro dospělé, Dr A.Štourač

Miličova 4, Prostějov 79601

• Váš účet byl odstraněn

Za mě zatím velmi dobré hodnocení. Když jsem v práci téměř do večera, tak jsem fakt ráda, že se najde ordinace, která má i netradiční ordinační dobu, to se málo kdy vidí, a diskutující s negativním ohlasem na ordinační dobu to zřejmě nechtějí pochopit, že ne každý si může odbíhat z práce, jak se mu zachce. Za mě hlasuju +++++. P.S. a že mají tu ordinační dobu navíc ještě zkrácenou !?! Co vám na tom lidi vadí !?! Žijte a nechte žít.

Vřele doporučuji!

• Pacient

Výborný diagnostik, milá, smysl pro humor, velmi mi pomohla. Děkuji

bezchybnost,příjemnost,smysl pro humor

zkušená praktička

• Pacient

chodím k paní doktorce již 22 let a jsem velmi spokojená neměnila bych za jiného lékaře.

• T

T. K.

Tato praktická lékařka mi naprosto vyhovuje. Přístup je profesionální a nenucený. Lze navrhnout i metodu vlastní léčby. Sice málokdy obstojím, ale alespoň mi ji s klidem rozmluví. Setkal jsem se totiž v minulosti s lékařkou, která psala výhradně paralen. Když ten nezabral tak psala paraleny dva. Dr. Štouračová se mým problémem vždy zabývala a nevyhnutelnou léčbu (antibiotika aj.) používala jen pokud to bylo opravdu nutné. Na výhodu odpolední ordinační doby .

LIBA

TENTO TÝM LÉKAŘŮ JE NAPROSTO V POŘÁDKU.VŮBEC SE MI NEZDÁ ŽE JSOU AROGANTNÍ JAK NĚKTEŘÍ PÍŠÍ.MI S MANŽELEM MÁME ZÁKLADNÍ VZDĚLÁNÍ A NIJAK NÁS NEODSOUVAJÍ JÁ MOHU JEN DOPORUČIT

• Pacient

Je to určitě zajímavý pár, nikdy jsem nepociťovala nejakou aroganci.JSou spíše pro přírodnější léčbu, což mi vyhovuje...

• Pacient

Už dávno bydlím jinde a mám jiné lékaře, ale na oba manžele Štouračovi vzpomínáme s manželem moc rádi :o) Vyhovovala nám i možnost odpoledních ordinačních hodin a pokud si pamatuji, tak ve volném čase jezdili i za pacienty. Já oba manžele doporučuji :o)))