MUDr. Alexander Otaševič

Orlová 1 adresa

Alexander Otaševič
Odborný lékař chirurgie

Masarykova 1000, Orlová 735-14

Nepříjemné chování, arogantní přístup. Jizva nerovná, zbytečně velká, prostě jedním slovem děs. Viditelná je i po X letech... Ostatní chirurgové nechápou. Zde už nikdy.

• Odborný lékař chirurgie Jiný  •

• I

Arogantnějšího člověka jsem už dlouho nepotkal. Chová se povýšeně, jedná s vámi spatra a přehlíživě. Absolutně žádná empatie k pacientovi. Toho člověka už nechci nikdy potkat.

• Odborný lékař chirurgie Jiný  •

• U pana doktora jsem byla poprvé,na doporučení mojí paní doktorky,a můžu jenom doporučit.Pan doktor vše vysvětlí,je příjemný.

• Odborný lékař chirurgie Operace karpálního tunelu  •

• Pan doktor je pro mne skutečně nezbytný k životu. Zná mne jsem imunologicky komplikovaný pacient nikdo jiný krokem mne SI se mnou opravdu něco tady pouze pan doktor.Navštěvují ho více ne 13 let a opravdu neznám nikoho lepšího ve svém oboru než je Pan doktor Otasevic moc mi touto cestou děkuji .

• Pana doktora Otaševiče hodnotím jako velmi sympatického a vlídného lékaře, který si získal mou důvěru právě velice lidským přístupem. A to je to, co pacient očekává od každého, kdo se na jeho ošetřování podílí, protože léky a lékařské výkony jsou jen jednou částí léčby. Tou druhou, velice důležitou části, je chování těch co pacienty ošetřují. Za moje ošetřování dávám 100 bodů a nepochybuji, že zaslouženě. Pokud jsou v našem zdravotnictví lidé s takovým příkladným, citlivým přístupem k pacientům, tak si myslím, že naše zdravotnictví má ještě naději se uzdravit. Ivan Lisý, Ostrava – Zábřeh.

• Ze svých zkušeností mohu hodnotit pana Doktora jako špičkového chirurga.O své pacienty se vzorně stará i nad rámec svých povinností s lidským přístupem do úplného vyléčení,případně zajistí doléčení u špičkových odborníků v oblasti.Na pana Doktora se mohu obrátit kdykoliv,vždy rád poradí a pomůže.
    Pane doktore děkuji.
    BK

• výborný!!!

• Odborník na slovo vzatý, bohužel s chováním je to trochu horší....

• Pan doktor je vynikající lékař a odborník ve svém oboru.Je profesionál a jeho přísného přístupu si vážím.
    Pacientovi pomůže i nad rámec svých povinností.Osobně bych mu chtěl srdečně poděkovat za to, co pro mně udělal.

• Velká spokojenost doporučuji!