• Chodila jsem k paní doktorce už na základní škole a vždy jsem byla spokojená. Teď k ní chodí i moje 2 děti, přístup k dětem je příjemný a bez problémů.

• Paní doktorka Tomková je úžasná stomatoložka, je milá a hodná, ordinaci má skvěle vybavenou, chodím k ní už léta a jsem moc spokojená, děti ji mají taky rádi, sestřičky u ní v ordinaci jsou milé, neměnila bych Jarolava Kremláčková

• U paní doktorky jsem již několik let, chodila jsem k ní na prohlídky i se základní školou. Neměla jsem jediný problém. Vždy poradí, kartáček mi doporučila, nevnucovala... Sestřička je taky velmi příjemná. Objednaná jsem byla vždy nejdéle do měsíce a to jsem si ještě "vymýšlela" kdy se mi to hodí (kvůli práci a škole). V případě krátkých zákroků (jeden až dva menší kazy) mě ošetřila při preventivní prohlídce, neobjednávala znovu. Občas i přes objednání si v čekárně počkám trošku déle, ale nic hrozného.

• Jsem u paní doktorky od mých 9 let a jsem velmi spokojená.Vždy mi vyhověla,snažila se mi ošetřit zuby velmi rychle,spolehlivě a bez bolesti.Mohu jedině doporučit!

• No já teda nevím, nedávno jsem se k paní doktorce objednala, a mám termín za 14 dní-a známá nejsem. Myslím, že neříkáte pravdu-objednací doba 2 měsíce je fakt blbost, to leda tak na podzim kdy se všichni lidi hromadně objednávaj úplně všude. A jaké produkty vám paní doktorka nabídla? Já osobně se ráda dovím o nějakých produktech, které působí jako prevence, ale kromě kartáčků mi teda v ordinaci nikdo nic nevnucoval. Problém je v tom, že většina čechů se o zuby nestará a ani nechce a pak se diví, že.

• Paní doktorka je velmi milá, profesionální, sestřička taky, můžu jen doporučit. Řeší problémy včas a neodbývá pacienty jako mnozí další lékaři.

• B

Můžu doporučit :)

• Jsem u paní doktorky sice jen krátce, ale nemohu si na ni vůbec stěžovat.Milá,hodná, usměvavá..=)

• dobrý odborník, přesná práce

• T

Paní doktorka mi ošetřuje zuby od dob mých studií. Péče je perfektní a díky pravidelným prohlídkám dodnes nevím, co je to bolest zubů. Děkuji.