Poliklinika Třebíč - Lékařský dům, spol. s r.o.
V poliklinice se nachází 67 zdravotnických pracovišť. Více
O nás
Ordinace
Poliklinika Třebíč - Lékařský dům, spol. s r.o.
Vltavínská 1289/10
674 01, Třebíč, vysočina
Kontaktní údaje
O nás
V poliklinice se nachází 67 zdravotnických pracovišť.
Typ zařízení
- klinika
Názory o lékařích ze zařízení
Kateřina
• •Velmi milá a hodná paní zubařka,moc mi pomohla s neustálými bolestmi!!Doporučuji!!!
Jana
• •Jsem u paní zubařky krátce,ale je velmi sympatická,milá a hodná. Zpravovala mi pár zubů a zatím jsou v pořádku,jenom mě občas nějaký zabolí. Jinak si na nic nestěžuju. Je super.
Velmi dobra spoluprace s pacientem , prijemna a dle meho nazoru velmi kvalifikovana.
~
• •KONEČNĚ JE V TOMTO OBORU LÉKAŘKA S KTEROU JE NORMÁLNÍ KOMUNIKACE. ZAŘÍDÍ VŠE POTŘEBNÉ A VHODNÉ PRO DALŠÍ LÉČBU PACIENTA. JSEM VELMI SPOKOJENA S JEJÍM PŘÍSTUPEM K PACIENTOVI.
~
• •Velice příjemná a sympatická paní doktorka.
Jirka
• •Přišel jsem s jednoduchým problémem, byl jsem rychle vyšetřen a dostal jsem přesně to, co jsem potřeboval, tedy žádanku na rehabilitaci. Přátelsky se mnou jednala i sestřička. Jelikož netrpím ničím komplikovaným, přesnost stanovení diagnózy paní doktorkou nemůžu posoudit. Mimochodem, paní doktorka je kočka :-)
~
• •Chodí k ní moje děti a je to ten nejlepší stomatolog jakého jsem poznal.
Velice příjemmný přístup a uklidňující chování. Výborně odvedená práce. Děkuji
~
• •Vždycky jsem byl absolutně spokojený s kvalitou péče a s lidským přístupem. Děkuji.
~
• •Velice milý přístup, kvalitní péče. Doporučuji.
Anit
• •Chodila jsem k paní doktorce už na základní škole a vždy jsem byla spokojená. Teď k ní chodí i moje 2 děti, přístup k dětem je příjemný a bez problémů.
~
• •Paní doktorka Tomková je úžasná stomatoložka, je milá a hodná, ordinaci má skvěle vybavenou, chodím k ní už léta a jsem moc spokojená, děti ji mají taky rádi, sestřičky u ní v ordinaci jsou milé, neměnila bych Jarolava Kremláčková
guest
• •Pan doktor před mnoha lety pracoval pro vojenskou správu Třebíč a tam měl opravdu zvláštní způsob vyšetřování, kdy měl oblečenou kostkovanou řeznickou bundu a 2x přiložil fonendoskop, následně zahlásil "schopen"!. O několik let později jsme ho poznal i jako chirurga a tam byl opravdu jiný a ochotný. Časy a živitel se hold mění.
• •Velmi snaživý odborník
Polovi
• •Velmi dobrá internistka a diabetoložka, ke které má plnou důvěru celá naše rodina.
Paní doktorka, ale i sestřička jsou příjemné, s lidským přístupem k pacientům a s léty ověřenou vysokou odborností. -
Ing.Bašta Miroslav
• •Vynikající odborník,velmi lidský přístup k pacientům,veliká ochota pomoci všem bez rozdílu,diagnostik bez konkurence.
Šindelková
• •Paní doktorka je velice hodná a profesionální, každý zákrok dopředu vysvětlí, ohlíží se i na finančn stránku pacienta. Jsme s ní s mužem velice spokojeni a vždy odcházíme s úsměvem - se sestřičkou je legrace :-)
~
• •přišla jsem kvůli ní o zuby
lionsdendalion
• •Mám ty nejlepší zkušenosti :)
Jana
• •příjemná paní doktorka