Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
JS
Paní doktorka vyniká nejen odborností, ale také lidským přístupem k pacientům.
Renata
Paní doktorka je anděl, který opravdu chce pomoci. Je úžasná, empaticka, lidská. Vše vysvětlí, poradí. Záleží jí na tom, aby se pacient cítil dobře a to vše velice přirozeně.
Petr Ševčík
Vstřícnost ochota a nic není problém. Ackoli jsem nebyl registrovany pacient velmi rychle mne přijala s akutnimi potížemi zatim co jinde velky problem. Prostě lékařka která se o vás postará.
RS
Z neurologů se kterými jsem se setkal, je paní doktorka jedna z nejvíce přístupných k vyslechnutí problémů pacienta. Díky vytíženosti v FNB, je pravda, že by bylo lepší mít na vše více času, ale člověk nemůže chtít všechno ( a není to problém lékařů, ale českého zdravotnictví...) Velmi kladně hodnotím přehled a znalosti paní doktorky ve svém oboru. Jsou bohužel případy, kdy pacient po 30 minutách čtení odborných článků na internetu ví o nemoci to stejné co lékař. Tak s tím se tady rozhodně nesetkáte. Pokud mě někdo nepřinutí, paní doktorku nevyměním :-)
číslo 5
Velmi přístupná, příjemná lékařka, o svůj obor se opravdu zajímá, vše pečlivě vyšetří. Ochotně odešle i k dalším odborníkům, když se svěříte s jinými potížemi. Po 17 letech nemoci a zkušenostech s několika neurology ve FN Brno rozhodně velmi doporučuji! Dr Praksové se nemusíte bát zeptat na cokoli, je komunikativní, a to považuji v oboru neurologie za jednu z nejdůležitějších věcí. Nenechte se odradit občasným rázným jednáním po telefonu, když je paní doktorka ve stresu. V osobním kontaktu je perfektní.
Neurologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Neurologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně