Tyršova 1298, Jičín 506 01
Fyzikální vyšetření
Měření krevního tlaku
Očkování
3 názory
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Další informace o názorech
PK
Sestřička je jediné plus celé ordinace. Paní doktorka Vám na vše předepíše ibalgin a nic neřeší, při vyšetření se na mě skoro ani nepodívá, prostě šílený. Nedoporučuji, v JC je hodně zkušenějších a vstřícnějších lékařů.
• MUDr. Petra Bílková, Oblastní zdravotnické zařízení Hradec Králové, ZZMV • Jiný •
E
Eliška Žandova
Na paní doktorku jsem dostala tip od přítele. Velice milá, ochotná a vše vysvětlí. Sestřička též. Byla jsem v šoku z tak příjemné vstupní prohlídky. Recept vám pošle do SMS nebo na email i komunikace po emailu je hned. A hlavně berou telefony nebo ihned zavolají zpět. Plus pěkné prostředí. Velice doporučuji a přeji ať se Vám jen a jen daří
• MUDr. Petra Bílková, Oblastní zdravotnické zařízení Hradec Králové, ZZMV • celkové vyšetření •
O
Ondřej
Velice milá a empatická paní doktorka i sestřička :) krásná čekárna i ordinace. I v rouškové době příjemná návštěva.
• MUDr. Petra Bílková, Oblastní zdravotnické zařízení Hradec Králové, ZZMV • měření krevního tlaku •
V okolí Jičína