Jarošovská 695/II, Jindřichův Hradec 37701
Jiří Svoboda
Na pana MUDr. Petra Vlčka si vůbec nemohu stěžovat. Je odborně zdatný a vždy když požádám o preventivní prohlídku u specialisty vždy vyhoví ať už se jedná o vyšetření prostaty, kolonoskopie nebo endoskopie, plic, srdce atd. Dobře naslouchá a umí dobře podat radu apod.
• Ordinace praktického lékaře • Jiný •
Věra Pf.
Ne.. ne... ne.. opravdu jako dotor nic moc.... VP z JH
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
vážení, když kritizujete, tak se podepište jménem, nejsme v totalitě, nestyd´te se za svá jména. Kučera Mir.
Kopřiva David
Ani já si na Dr.Vlčka nemůžu stěžovat a nešel bych k jinému!!
Daniel
Je odborník na problémy s páteří a po této stránce je opravdu dobrý a dovede pacientům s bolestmi zad pomoci. V jiných případech je dost laxní a náladový.
hypochondr, alias chcípák
Již jsem jej změnil! Ať se na problematiku dívá, jak kdo chce, ale nelze pacientovi neustále ukazovat svou nadřazenost a neúctu! A pochybuji i o jeho odbornosti, která začíná a končí u napsání čehokoliv na bezcený cár papíru. Doporučovat v dnešní době své známé a kamarády, co doporučovat, přímo nařídit, tam a tam je Drahuška.... a za tou zajdete! Pořád žiju v představě, že dneska si můžu vybrat lékaře sám??! Ale znám člověka, který si Péťu nemůže vynachválit, když potřebuje neschopenku: "tak mi jí vždy napíše....", co dodat? Ne jednou mi léčil "nachlazení" paralenem a skončilo to dvojí verzí antibiotik!!! To víte jsem jen simulant co nechce do práce, a přitom si neberu ani propustku, ani neschopenku - jsem na volné noze. Předpokládám, že naše příjmy jsou asi v několikanásobku, takže jestli si myslí pan lékař, že proto si nemáme co říci?, hodně se změnil za těch 15let co jej znám.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
T
trpělivý klient
"Péči" tohoto praktického lékaře využívám už asi 20 let a krom toho, že dnes mám trvalé následky, které mohly být částečně eliminovány na únosnou úroveň včasným odborným vyšetřením a odpovídající léčbou ( kteréžto on tenkrát na mojí už zoufalou prosbu po dlouhém čase odmítl), tento lékař postupem doby konečně dospěl k názoru, že nemusí vše nutně vyléčit sám, a možná i díky jeho věku, konečně přistupuje k pacientům, dle mého názoru, pokud možno zodpovědně a snaží se na rozdíl od dřívější doby, nic nepodcenit, asi už ví proč (nechci se rozepisovat o všech mě známých případech). Myslím si, že dřívější přezdívku "hradecký Mengele" nebo "zvěrolékař" už si snad napravil....Takže můj závěr, dnes už doporučuji s výhradami, ale na 100% je málokdo...takže ...70%..
B
banan
Vždy se mi věnuje, nenechá mne odejít, aniž by udělal potřebná vyšetření. Jsme zde zaregistrováni všichni.
veleba
je ochotný, k pacientovi vlídný,
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Jindřichově Hradci
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Jindřichově Hradci
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Jindřichově Hradci
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Jindřichově Hradci