MUDr. Petr Švec

Gynekolog Více

České Budějovice 1 adresa

GynPro CB s.r.o. - gynekologická amb.

Na Sadech 13, Poliklinika Sever, České Budějovice

• Lepšího gynekologa jsem si nemohla přát. Úžasný přístup jak ze strany doktora, tak i velmi ochotné sestřičky. Nic není problém.Vřele doporučuji.

• GynPro CB s.r.o. - gynekologická amb. gynekologická operace  •

• G

S panem doktorem jsem velmi spokojená. Odhalil dvourohou dělohu, o které gynekologové před ním nevěděli. Vše mi pěkně vysvětlil. Doporučuji.

Naprosto perfektni péče pana doktora,vzdy ochotně vse vysvětlí,naprosto profesionální a lidsky přístup.Sestricka take úžasná.Rada za nim jezdím i po přestěhování do Prahy.

• S

Dr. Švec je profesionál s dobře vybavenou ordinací a příjemnou sestrou. Vše je schopný vysvětlit i laikovi a nemá k tomu žádné nemístné poznámky. Jsem ráda, že je to můj lékař.

Pan doktor je naprosto skvělý. Je to lékař na svém místě. Poradí, vysvětlí a to se fakt dneska nevidí. Jsem velice spokojená. Děkuji mu tímto za skvělou péči

Výborný pan doktor, lepšího by si člověk ani nemohl přát. Opravdu na něj nedám dopustit stejně jako na sestřičku, i když je nějaký problém ochotně a srozumitelně vše vysvětlí a svým přístupem dokáže skvěle uklidnit.

skvělý pan doktor, příjemný, schopný..má moji důvěru. mohu jen doporučit!

Pana doktora všem doporučuji! Je velice milý, komunikativní, pečlivý.Nic nezanedbá.Jsem ráda, že mohu chodit zrovna k němu.

• N

Panu Švecovi není co vytknout, je to doopravdy skvělí gynekolog, který je na správném místě.
    Chodím na pravidelné prohlídky, vždy vše v pořádku až na poslední...Měla jsem velké obavy, ale jeho profesionální přístup mě jich okamžitě zbavil. Dokáže s pacientem mluvit jako se sobě rovným a vše se snaží vysvětlit tak, aby pochopil i "LAJK" .
    Můžu jen doporučit a také mu i tímto způsobem poděkovat.
    Nejen pro mladé slečny, které se chystají zaregistrovat u gynekologa, ale i pro dámy, které mají trochu trauma z prohlídky, je pan doktor Švec to nejlepší co můžete volit.
    A sestra? Není co dodat, výborný doktor a ještě s výbornou sestrou.

• B

Moc dobrej doktor fajn ...... dobře domluvit máte problem :)