Ordinace

Šumperská 652, Praha 19900

Nedoporučuji, po návštěvě čekáme na výsledky 3 týdny, můžete volat 10x denne bud se nedovolate anebo uslyšíte jenom výmluvy. V čase kdy měl byt v ordinaci po telefonickej domluvě tak 2x jenom zamčené dveře. Tohle neni normální přístup.

• jiné místo Jiný  •

Jsem v péči u tohoto lékaře delší dobu. Byla jsem u něj v červnu i v červenci a pan doktor ambuloval i se sádrou po vážném zranění . Vždy má pro pacienty na záznamníku i na cedulích vzkaz , kdy bude ordinovat. Neměla jsem s tím jediný problém. Zřejmě jeho zotavování stále trvá, nicméně termíny jeho přítomnosti jsou vyvěšené na dveřích. Léky mám předepsané a celkově jsem s léčbou tohoto lékaře nadmíru spokojená. Pomohl mi s řešením mých letitých problémů.

• N

Už toho mám plné zuby, fakt výborný doktor. Pokud chcete, aby o vás bylo postaráno, tak jděte určitě k němu. Samozřejmě myšleno ironicky. Nejdřív je pan doktor na dovolené, pak na služební cestě, ze služební cesty jde rovnou na operaci a pak má po dobu dvou měsíců úraz. Kvalitní práce. Kvalitní práce, mě docházejí prášky, potřebuji udělat další testy a pan doktor je tak strašně zraněný, že za sebe nemůže napsat aspoň náhradního lékaře, který by se o nás postaral v době, která je pro alergiky nejhorší.

Pan doktror Skopový, je báječný lékař, který je ochotný vždy trpělivě vysvětlit a řešit problém. Mám s ním skvělé zkušenosti a rozhodně ho doporučiji svým přátelům.

Dobrý den,jsme také zděšena, tolik negace. Byla jsem na IVF již ve dvou klinikách a nikde nepřišli na to proč se mimi neudrží, pouze pan doktor Skopový přišel na EB virus, začínám léčbu a po jeho konzultacích jsem plna optimismu.
    Myslím, že občas je to v lidech ( negace), a ne v lékařích. Pana doktora doporučuji, jen si vemte sebou knížku je to u něj na dlouho :o) , Držím palce všem, pěkný den

Narazila jsem náhodou na tento web a nemohu uvěřit vlastním očím. Ač to jinak nedělám, jen stručně.
    MUDr. Petr Skopový patří mezi nejlepší odborníky ve své profesi a i jeho lidský přístup k řešení problému je efektivní, jde k jádru věci, nehledí na čas a je obětavý. Takoví, jako on, posunují poznání dále a představují naději pro ty, s jejichž léčbou si mnozí jiní nevědí rady. Já mu velmi děkuji za sebe i svého muže.

• Pan doktor je odborník na svém místě. Můj zdravotní stav téměř nedovoloval miminko a on to dokázal. Lidský přístup, otevřenost, trpělivost a jeho hluboké znalosti nám změnili život. Teď jsme šťastní, těšíme se z holčičky a za to vděčíme právě jemu. Jana

• solidni jednani, efektivne hleda reseni, bez problemu

• Bože, to se mi snad zdá!!! Koukám, tady je to samý odborník!Je mi za Vás trapně, co píšete takové slinty! To, že má pan doktor takovou míru úspěšnosti, že za ním jezdí lidé z celé republiky i zahraničí snad o něčem svědčí, ne?! Ale hlavně, že všichni, co píší negace se podepíší, to mluví za vše! Pan doktor je velice obětavý,ochotný a ve svém oboru jeden z nejlepších. Kéž by bylo takovýchto lékařů více....Gabriela Černá

• Po 2 neúspšných IVF a neskutečně špatnému přístupu v CAR U Apolináře jsem se rozhodla pro Sanatorium Pronatal. Mudr. Skopový je člověk na svém místě. Po těch letech čekání se teprve díky němu zjistilo, jaký je problém s mou imunitou. Absolvovala jsem u něj 1/2 roční léčbu a lednu 2008 jsem podstoupila svůj 3.pokus IVF a ten dopadl tak, že se nám v říjnu roku 2008 konečně narodila vytoužená dcera. Nebýt pana doktora,maslím, že by to tak určitě nedopadlo. A pokud se vám jeho přístup nelíbí, běžte jinam. Kdyby to byl špatný lékař, nejezdili by za ním lidé z celé republiky. Já osobně jsem mu nesmírně vděčná a držím mu palce v jeho další práci tady i v zahraničí.