Dvorská 11, Jablonec nad Nisou 46601
Štraitová Romana Niklová
Dobrý den, pan doktor je můj nejlepší zubař, jakého jsem kdy měla. Velmi si vážím jeho práce a také proto jsme celá rodina v jeho péči už téměř 20 let. Zachránil mi zuby před paradentózou a opravil všechny neduhy předchozích zákroků. A světe div se, já opět mohla kousat, sniž by mě to bolelo. Velký dík, pane doktore! Niklová Romana
• Praktický zubní lékař • krvácení dásní s bolesti zubů •
Jindřich
Pana doktora si velmi vážím, bude tomu již 20 let co mě ošetřuje, vždy přátelský, zuby po zákrocích předchozích lékařů mě doslova zachránil.
I
Irena Polehňová
Přidávám se k pochvalným odám, tento pan doktor mě zbavil strachu ze zubaře, vždy když jsem asi hodinu čekala v čekárně na ošetření dostala jsem strachy průjem a bylo mě zle...po první návštěvě u něj jsem dostala přednášku o dentální hygieně představte si ZDARMA a následující vyšetření jsme se věnovali mým problémům od té doby co k němu chodím na pravidelné prevence, tak odcházím skoro vždy bez kazu a vrtání jen si jednou za čas nechám vyčistit zubní kámen ultarzvukem, za to se sice platí, ale víte kolik stojí v Praze např. bělení zubů?? Asi ne prostě s panem doktorem jsem maximálně spokojená a myslím, že co se týká cen je to všude stejné.
Naprosto bez výtky!
Vynikající lékař, příjemné prostředí a krásná sestřička co víc si přát : )
Pan doktor Divina je velmi pečlivý a precizní.S jeho péčí jsem spokojená již 20 let.Dobu na kterou jsem objednána vždy dodržuje,což v českých podmínkách není vždy obvyklé.Takže z mé strany je spokojenost.
Zdena Hluštíková• • •
odbornik,jeho prace super,co pana doktora navstevuji neznam co je to bolest zubu,chovani prijemneal
Pan doktor Divina je ve svém oboru kapacita. Nemá konkurenci a možná k negativnímu hodnocení patří dodatek, že vyjímeční lidé mají právo na vyjímečné chování.
Účtenku jsme dostala vždy. Práce, kterou odvedl byla vždy perfektní. Jsem z oboru a částečně to mohu posoudit.
Vážím si pana doktora,jako stomatolog patří v našem regionu k nejlepším,jeho ceny jsou přiměřené a stálé a účtenky vystavuje.
že jo - no jo :)