Vystudovala jsem všeobecné lékařství na MUNI v Brně
V roce 2014 psychiatrické oddělení v Nemocnici s poliklinikou v Havířově
2017 externí psychiatr ve Věznici v Karviné, oddělení mužské
2018 Psychosociální centrum v Přerově
Psychiatri pro Centrum Dominika Kokory, domova pro seniory a pro osoby se zdravotním postižením
V letech 2016 - 2022 psychoterapeutický výcvik v Gestalt psychoterapii
Od roku 2017 spolupracuji s Domem duševního zdraví v Ostravě Porubě jako ambulantní psychiatr
Hlavní léčená onemocnění
Psychoanalýza
Farmakoterapie
Individuální psychoterapie
Psychiatrické vyšetření
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili MUDr. Pavla Prašivková? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názorOdpovědi
3 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, přítel bere cca půl roku Eliceu na panické ataky a občas Rivotril, které mu předepsal psychiatr a kde pravidelně dochází. Bohužel léky mají vedlejší účinky, a to poruchu erekce a především problém s ejakulací...už cca 3 měsíce mu to nejde a odráží se to čím dál více na jeho psychice. Prosím Vás o doporučení co dělat, aby bylo lépe ? Pro úplnost příteli je 46 let. Děkuji
existují i jiná antidepresiva s pozitivním vlivem na panické ataky, které mají nižší negativní vliv na sex. funkce. Proto doporučuji kontaktovat původního psychiatra s tím, že potřebuje úpravu medikace z důvodu tohoto nežádoucího účinku. Dobrá reakce je např. na venlafaxin nebo vortioxetin, musí ale individuálně posoudit ordinující psychiatr. Doporučuji tedy kontaktovat původního psychiatra a sdělit mu nežádoucí účinky medikace.
Dlouhodobé užívání AD a z důvodu nemoci 3 dny nevzaty.Můžu pokračovat dál a může se mi stav zhoršit i po jednom ,dva dni neužití?
pokračujte dál. Většinou se po 1-2 dni, kdy pacienti lék nevezmou stav nezhorší dlouhodobě, ale můžou subjektivně pocítit absenci medikace.