Institut klinické a experimentální medicíny (IKEM)

Vídeňská 1958/9, Praha

Tak tomu ja říkám lékař. Profesionalita a lidský přístup je na neuvěřitelné úrovni. Sálové sestry taktéž minimálně 100%. Tady dávám úplně v klidu 5*

• Institut klinické a experimentální medicíny (IKEM) Jiný  •

Pan doktor má velmi lidský přístup.I toto jinak nepříjemné vyšetření bylo v úplné pohodě.

• R

Oceňuji lidský přístup k pacientovi a způsob léčky, kterou mi pan doktor nastavil.

• Institut klinické a experimentální medicíny (IKEM) Jiný  •

Vynikající lékař, profesionál a především skvělý člověk s lidským přístupem.

• V

Odborník a skvělý lékař s lidským přístupem. Díky němu žiju opět jako člověk. Mě nejhlubší uznání.

• I

Neznám lepšího lékaře. Pomohl mi ve chvíli, kdy jiní dávali ruce pryč. Navíc máte pocit, že mluvíte s obyčejným člověkem a ne s lékařským slovníkem.

Bez patosu musím napsat, že mi zachránil život, dohnal to co jinde zanedbali. Jinak i znamenitý člověk.

Pan doktor je skutečně na svém místě. Je laskavý, hodný, vstřícný, lidský a všem mohu jedině doporučit.

• Vstřícný, přemýšlivý, komplexně uvažující, ochotný a poctivý profesionál v pravém slova smyslu, kéž by bylo více takových ...

• Skvělý, citlivý a lidský doktor.