Praktický lékař pro dospělé

Důl Kladno, Libušín 27306

Praktický lékař pro dospělé

Čermákova 1987, Kladno 27201

• R

Pan doktor Brejník je velmi dobrý praktický lékař. Vždy mým rodičům vyhoví, vše hezky vysvětlí, poctivě je vyšetří. Je to profík každým coulem. Je velice empatický a báječně komunikuje se svými pacienty. Je to úžasný člověk, který všem vždy dodá odvahu a naději. Máme ho moc rádi.

• jiné místo Jiný  •

Mudr.Brejník je jeden z nejlepších lékařů jake jsem kdy měla.Jsem ráda za jeho péči,kterou mi poskytuje.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Pan doktor Brejník je profesionál, je vždy velmi vstřícný, ochotný a vděčím mu za jeho péči, kterou vnímám jako nadstandardní. On, jeho synové i paní doktorka jsou opravdu báječní lékaři a i v případě stěhování bych neměnila. Jsou skvělí. Martina Grossová

• V

Pan doktor mi hlídá zdravotní stav, nyní mne pomohl vyléčit z Covidu, měl jsem 40° horečky, a nemusel jsem ani do nemocnice. Má velké zkušenosti a je velmi ochotný. Dojíždím k němu 60 km a rád. Děkuji pane doktore.

• jiné místo Jiný  •

Chodím k panu doktorovy více než 35 let a nemohu si stěžovat, vždy mě v případě potřeby poslal na vyšetření a pokaždé mi pomohl.
    Občas je sice plná čekárna a člověk si musí i pár hodin počkat ale to je běžné všude.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Chodím k panu doktorovy od svých učňovských let a nikdy jsem si nemohl stěžovat, pan doktor mi vždy pomohl, případně poslal ke specialistovy.
    Je pravda, že občas je delší čekací doba, ale tomu se dnes člověk nevyhne takřka nikde, jelikož praktických lékařů je poměrně málo.

• Mému otci řešil krev takovým způsobem, že nebýt včasného zásahu jiného lékaře, tak by otec nepřežil. Minimální kontrola a při předložení zprávy, kterou si ani celou nepřečetl kontrola za tři týdny. To byl posledni impuls ke změně. Pana doktora pacienti zřejmě obtěžují. Přemýšlím, jak to postupovat dále a dát lékaři zpravu, ze nejsme ovce a že práce GP není pouze o pobírání pravidelných plateb od pojišťoven.
    M. Pokorný

Je to velmi dobrý doktor a nechápu zde záporné komentáře. Posílá k odborníkům a je velice pečlivý, a čekací doba i tři hodiny? Pokud s ním nejste spokojeni odejděte, aspoň se skrátí čekací čas, který mluví za vše. PEČLIVOST A DŮSLEDNOST VYŠETŘENÍ.

• E

PÁN MUDR BRENÍK VELICE,HODNÝ LÉKAŘ,A HLVNĚ ODBORNÍK..VE SVÉ FUNKCI JIŽ PRACUJE,NĚKOLIK LET,A JE TO SKVĚLÍ LÉKAŘ,I ŠLOVĚK V JEDNOM...

• V

rozumí oboru