Štrossova 964, Pardubice 53003
U Zámečku 26, Pardubice 53003
E
Elena Škopová
Neni tu zadna aktualni zkusenost, tak pridam svou. Pana doktora navstevuji cca 4 roky, muj partner cca 2 roky. Nemuzu si ho vynachvalit. Lepsiho lekare jsem si nemohla predstavit. A sestricka je moje srdecni zalezitost. Veselejsi a hodnejsi osobu neznam. Dekuji za vasi peci! :-)
• Sam. ordinace PL pro dospělé • Jiný •
Petr
Pan doktor je skvělý lékař, který mi odborně vždy pomohl. Snaží se řešit příčiny zdravotních problémů a je velmi ochotný. Mohu doporučit. Moc děkuji.
N
nůna
Skvělá ordinace, sestřička. pan doktor i paní doktorka. Chodí sem celá naše rodina, člověk se nebojí říct o svých problémech, které pak řeší s velkým klidem a péčí. Jdou s dobou. Jsem ráda že je všechny máme.
Váš účet byl odstraněn
Doktora Horáka jsem naposledy viděl v ordinaci před čtyřmi lety. Od té doby jsme jej navšívil 4x a vždy jej zastupovala Mudr Nováková, která si jistě zaslouží obdiv, že ve svém věku ještě dovede praktikovat, ale s diagnozou už to tak slavné není. Měním lékaře, na nějakého mladšího... .l.. FU
Mike
Doktora Horáka jsem neviděl už více než dva roky, a to k němu docházím každý půlrok pro prášky na snížení TK. V jednom kuse tam má nějaký zástup - doktorku v důchodu, které musíte vše říkat třikrát, protože nedoslýchá. Už mě to nebaví, hledám si jiného lékaře.
I
Iva
Přípravky LR jsou velmi dobré, ale pan doktor - prodejce Horák - je velmi nepříjemný a odrazuje mě, být v organizaci LR činná. Pro sebe si je občas kupuji a mrzí mě, že jsem v jeho "větvi" a on má provize i za mně. Když jsem ze začátku asi v roce 2006 nakupovala pro celou rodinu až za desetitisíce, zdravil mě. Pak jsem možnost velkých nákupů už neměla a na seminářích si mě už ani nevšiml. Včera jsem jeden takový seminář absolvovala z důvodu představení kolagenu ve Freedom, ale přesto, že jeho kolega MUDr. Stehlík o kolagenu dobře a mile hovořil, se seminář zvrtl ve vychloubání - předvádění kariéry doktora Horáka. Mám o něm svůj úsudek a ohlasy jeho pacientů mi ho potvrzují. Nikdy nezávidím, jsem spíše na lidskost, přeji mu, ať vlastní třeba půl Prahy, to je mi jedno, ale jeho chování neberu.
Kamila
Když jsem byla u pana doktora poprvé, vytáhl mě z ošklivého zápalu plic. Takže dobrý. Jenže to bylo naposledy, kdy jsem jím byla léčena. Když jsem loňského roku potřebovala předoperační vyšetření (plastika kolena), tak už se mi ho nepodařilo v ordinaci zastihnout. Místo něj MUDr. Nováková jako záskok, nikde žádná informace o tom, na jak dlouho. Že by se někdo obtěžoval pacienty informovat o tom, že je jejich ošetřující lékař dlouhodobě pryč, to se tedy nestalo a to považuji za silně neprofesionální přístup.
Byla jsem tam třikrát, čekání pokaždé na dvě hodiny (v práci pak docela problém) jen proto, aby mi MUDr. sdělila výsledky z laboratoře, které mi stejně tak mohla přečíst sestra do telefonu... A ty dvě hodiny v čekárně poslouchat, jak na sebe se sestrou křičí, protože je silně nedoslýchavá, to taky člověku dvakrát nepřidá. Největší perlička byla, když po mně chtěla ještě předložit vyšetření od gynekologa v domnění, že jdu na ženskou operaci, ačkoli měla na stole snímky kolena a několikrát jsem jí to i zopakovala. No, rozdíl mezi kolenem a "spodkem" snad ještě poznám, předpokládala jsem, že i lékařka by to poznat měla... Takže hledám nového praktika, protože v ordinaci doktora Horáka se odpovídající péče nedočkám.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
host
Dobrý den,pana Horáka osobně neznám ani mě neléčí ale náhodou jsem se setkal z jeho pacientem který si ho chválil.V české povaze patří závidět jak úspěchu i peněze.Dědictví které nás nás naučilo minulé politické uspořádání.Podívejte se kolik úspěšných a známých osobností stojí za LR.Ale nikdo tady nenapadá společnosti ze zahraničí které nám prodávají chemické vitamíny a léky a vůbec jin nevadí,že to dáváte dětem a jíme to všichni např.potravinové řetězce.Těm vůbec nezáleží na vás hlavně ať nakupujete u nich.Vydírají výrobce a tlačí je k nekvalitní potravině.
Tak se zamysleme kdo to snáma všemi myslí dobře.A dnes už nikdo nedělá nic zadarmo.Politici to myslí taky dobře a nedělají to zadarmo.A pokud někomu potravinové doplňky LR a nebo od jiných firem pomohli k tomu užít si aktivně život tak jen dobře.To co se nedá koupit je čas.• • •
Jitka
Tak já včera absolvovala přednášku revoluční hubnutí a myslela jsem si, jak konečně najdu to správné pro své tělo i zdraví a opět je to převlečené LR od pana doktora!! Starší ženy ve fitku ani nemají možnost najít podrobnosti a hold je to bude stát tisíce! Kam jsme to došli!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Velice kladně hodnotím, dlohodobě mi pomohl s mým problémem.
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Pardubicích
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Pardubicích
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Pardubicích
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Pardubicích
- Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Pardubicích