Léčila jsem se u něj s boreliozou. Příjemný, milý, vždy usměvavý, ochotný... Samé klady bych vyjmenovala. Navíc do m…ě zbytečně necpal antibiotika, což hodně oceňuji. Většina lékařů nacpe antibiotika, jen aby se člověka zbavili a ani neví, jestli mu to pomůže. Můžu jedině doporučit.
Takových lékařů není moc. Bere své povolání jako poslání. Dokáže velmi dobře komunikovat, má lidský přístup a je výb…orný diagnostik. Včasným převozem na koronární jednotku mi zachránil nejen život. Moje srdíčko včasnou pomocí překonalo infarkt v poměrně solidním stavu, bez větších následků. Děkuji Vám pane doktore.
Pan MUDr.Poc je lékař s velkým L. Profik na slovo vzatý,umí u něj se pacienti cítí dobře.Měla jsem s ním tu zkušenos…t,že jsem si vážila každého jeho slova .Letos mi operoval obě oči i když každé mělo jinou bolest a nebylo to u mě tak jednoduché zvládl to svým charismem,poctivosti najít k člověku cestu,při operaci hovoří postup bolesti co přijde a to člověku hodně pomáhá,aby i jemu pomáhal se chovat tak jak on v danou chvíli potřebuje. Jsem ráda,že jsem na takového lékaře přišla a doporučuji kdo má co s očima navštivte jeho ordinaci a přejte si,aby vás přijali,neboť je maximálně plný pacientů.
Děkuji ještě jednou touto cestou panu doktorovi i jeho sehranému týmu a perfektní organizační struktuře.
Kéž by ho chuť neopustila,být přívětivý a přátelský ke každému zoufalému člověku co se mu horší zrak. Díky díky!!!!!
pacientka Schmidová
Dnešní návštěva proběhla rychle.Pí Kárová byla usměvavá a bez arogance...Proběhl i vtipný komentář.
Velmi příjemné …překvapení vzhledem k uvedeným názorům.Žádný náznak arogantního chování jsem nepostřehla ani v komunikaci s "pacientkou" ,která měla problém a řešila s pí. Karovou ještě na chodbě.
Nemohu napsat jedinou negativní reakci.
Má návštěva a setkání proto hodnotím kladně.