Bohosudovská 378, Krupka 41741
Petr Baláž
Moc často paní doktorku nenavštěvuji, ale je velice milá vždy ochotná a návštěva u ní je vždy příjemná. Sestrička je také výborná a příjemná. Za mě super ordinace :)
• Ord. praktického lékaře pro dospělé • Jiný •
Olga
Vše už zde bylo napsáno. Přesto ve zkratce uvedu znovu, neboť kvalitních lékařů není nikdy dost, a proto je nutné chválit a zase chválit. Paní doktorka je odborně zdatná, má velké zkušenosti, je příjemná, komunikativní, ochotná. Poradí, pomůže.
Sestřička je velice milá, šikovná a hodná. Oběma patří můj dík.• Ord. praktického lékaře pro dospělé • •
Klára Faltusová
Paní doktorku jsem navštívila na pohotovosti po příletu z dovolené, kde jsem dostala angínu. Paní doktorka je velice milá, pečlivá, a byla jsem s ní a sestřičkou velice spokojena. Opravdu má perfektní přístup k pacientům a mohu ji jen doporučit. Ještě jsem se s tak milým přístupem lékaře nesetkala.
Jsem velmi spokojená s paní doktorkou. Moc mi pomohla. Důležeté je, že je komunikativní, příjemná. Poradí, doporučí, vysvětlí, pošle na vyšetření.
souhlasím se všemi hodnoceními tedy velmi dobré
Jana Sieberová
Jsem velmi spokojená jak s odbornou stránkou léčby, tak s lidským přístupem paní doktorky i sestřičky, naší ročinu léčí již ve druhé generaci.
Jana
K paní doktorce chodí celá má rodina včetně syna, který trpí závažným onemocněním. Kromě naprosté profesionality oceňuji i lidský přístup k pacientům jak od paní doktorky, tak i od sestřičky. Víc takových doktorů.
Drahoslav Podaný
Velmi dobrá, svědomitá a příjemná včetně personálu ordinace. Ke spokojenosti léčí již třetí generaci naší rodiny.