Sam. ord. PL pro dospělé

Malé náměstí 1700, Benešov 25601

Paní doktorka Hofmanová je velmi empatický člověk. Určitě bych neměnila. Je pečlivá, starostlivá. Bohužel má plno,a tak již nemůže přijmout i mou druhou dceru. Se svou milou a chápajicí sestřičkou tvoří bezvadný tým.

• Sam. ord. PL pro dospělé  •

• H

Paní doktorka Hofmanová je velmi pečlivá a vstřícná, což ovšem ocení skutečně nemocní pacienti a ne ti, co skáčou po doktorech, jako blešky ve psím útulku. Je to především lékařka a tak také vyšetřuje. Ty sprosté pomluvy, od samozřejmě nepodepsaných, jsou směšné. Vždy mi pomohla a pomáhá s problémy. Jsem ráda, že chodím už 23 let zrovna k ní a neměnila bych. Sestřička je velmi milá a je vidět,podle toho, že se nemění, že i ona zde pracuje ráda. U jiných lékařů se sestry mění a to o nich také něco vypovídá.Podle mého názoru je toto nejlepší ordinace praktického lékaře v Benešově.A komu se nelíbí čekání, ať jde jinam, ale je to na úkor kvalitní péče. Dávám 5 hvězdiček a přeji dostatek sil a zdraví.
    Libuše Havránková

• Já si na paní doktorku ani na sestřičku martinu nenohu stěžovat.Jsou to prostě lidi a lidem pomáhají a jsou vždy vstřícní k vašim bolestem i starostem . Kdo je pomlouvá a píše negativa ? tak to nejsouu lidi , ale ....já nechci být sprostá. děkuji paní doktorce i sestřičce - vždy s úsměvem . Štěpánová helena

• Jak už jsem jednou psala,k paní doktorce,chodí celá moje rodina a máme ji rádi.Je pečlivá,a dokáže s člověkem promluvit o problémech.trvá na prevenci a to je dobře,kdo ji haní tak ať jde pryč a nepomlouvá.Marie Pavlištová

Je pečlivá a dovede s pacientem hovořit,a opravdu se snaží pomoci a já ji obdivuji,jsem ráda,že ji mám.Děkuji paní doktorce.

• Dobrý den dámy, tak Vaše připomínky zřejmě zobrazují Vaší inteligenci. Říkají Vám něco slova "prevence" a "vyšetření"? Paní Mudr. Hofmanová je určitě jedna z nejlepších lékařek na okrese. Bohužel jsem měla zdravotní problémy a bylo velmi obtížné určit diagnózu. Mudr. Hofmanová mi pomohla hned několikrát. Nejen, že byla strašně trpělivá a starostlivá, ale její "lidský" přístup mi opravdu pomohl. Je to profesionálka a doktorka s velkým "D" !!!

• No tak tohle nevím jak popsat, je to sice už delší dobu, ale zážitek mi zůstal dodnes. Mám pocit, že se při prohlídce pacienti musí neadekvátně svlékat. Bohužel s tím nemám zkušenosti jen já. Zajímavé je, že se to týká jen žen.