MUDr. Milan Volf

Zubař Více

Kroměříž 1 adresa

Praktický zubní lékař

Komenského náměstí 370, Kroměříž 76701

• Jsme maximálně spokojení.Děti se dokonce těší k zubaři.Chodíme k němu celá rodina.
    Kdyby byli všichni lékaři takoví,...... .

• K panu doktorovi chodím už téměř dvacet let. Každé ošetření je bezbolestné. Jeho lidský přístup a také příjemné jenání sestry mě zbavilo strachu ze zubního ošetření.
    Práci odvádí kvalitně a zodpovědně. Vybavení ordinace je na vysoké úrovni a prostředí velmi uklidňující. Myslím si, že patří k těm nejlepším !

• vynikajúci odborník

• Na MUDr. Volfa nedám dopustit. Vždy příjemné jednání (u zubaře to zvlášť oceňuji), to se samozřejmě týče i ošetřujícího personálu. Pacienta informuje o celém průběhu ošetření. Vzhledem k vybavenosti své ordinace poskytuje vysoký nadstandard ošetření. Chodím k němu už řadu let a nebudu měnit za žádných okolností.

• R

Prefosionální přístup pana doktora i sestry. I já jsem moc spokojený.

Příjemné prostředí v čekárně i ordinaci, vlídné jednání celého personálu. Na ošetření nečekám, vždy jsem přijata v čase objednání. Vysoká úroveň péče, osobní přístup, nabídka nadstandartních možností ošetření. Vždy dobrá nálada, zájem o pacienta. Prostě super!