Zahradní 13, Karlovy Vary 36001
I
Iveta K.
Nejlepší zubař. 11 hvězdiček z 10 :)
K panu doktorovi chodím už léta a díky němu jsem se zbavila strachu ze zubaře. Naprosto precizní profesionál!• Privátní zubní ordinace • Jiný •
Perfektní přístup
Velmi příjemný a profesionální Pan doktor. Byla jsem přijata na základě doporučení o extrakci zubů od něho zubaře. Kéž by takových lékařů bylo více. Není co vytknout.
Velké uznání a poděkování.
Csorbova• Privátní zubní ordinace • Jiný •
MB
Dnes jsem byl na extrakci zubu a musím říct, že pan doktor působí neuvěřitelně mile, klidně a profesionálně. I když jsem měl před zákrokem obavy z bolesti, tak ani večer mě nic nebolí. Ani tomu nemohu uvěřit. Ordinace na super místě, milý personál a pan MDDr. Petrisko si zaslouží veškerou úctu a respekt. Netuším kde nabral zkušenosti, ale zákrok i přístup byl velmi profesionální. Jestli jsem měl nějakou obavu z implantátu, tak díky panu doktorovi již nemám a jsem rád, že mi to budou dělat právě tam :). V Čr je zubařů jako máku a já mohu každému čtenáři pana MDDr. Petriska jedině doporučit.
Anna
Je to Pan Doktor. Nejlepší zubař, lepší snad už nemůže být. Začal mě léčit, když byl ještě v nemocnici. Nejsem pobožná, ale v tomhle případě to musím říct. Zaplať pánbůh, že jsem tohoto pana doktora, potkala .
Anna Baum
Pan doktor je velmi milý, příjemný, profesionální. Můj strach jsme překonali jen díky jeho neuvěřitelnému klidu a podáním všech informací o zákroku. Snad první extrakce zubu u které jsem nepocítila žádnou bolest. Moc děkuji pane doktore.
ella.81
Dnes jsem navštívila pana Doktora, vřele doporučuji... Hrozně hodný a milý...Můj veliký strach rychle opadl..Moc mi pomohl...
• Privátní zubní ordinace • Dokončení vytrhnutí zbylého zubu •
Jitka
Nejlepší zubař, jakého znám. Pečlivý, jeho injekce jsou zázračně bezbolestné, vždy provede správnou diagnózu. Velice mi pomohl. Jsem ráda, že je mým lékařem i celé mé rodiny.
Z
zpráva
Potřeboval jsem akutní pomoc a nejsem pacientem pana doktora,perfektně a bezbolestně zub odstranil,nic jsem necítil,opravdu profík,velice děkuji a doporučuji.J.Engler
B
bahner libor
Profesně i lidsky je pan MUDr Petrisko st. daleko výše, než je zde možno ohodnotit - pěti hvězdičkami/ velmi dobrý - je na vysoké úrovni po všech stránkách ! Je to jako balzám a snad i malý zázrak , když se i v této době člověku poštěstí přijít do styku s takovým PANEM DOKTOREM a s jeho "spolupracovníky" v jeho ordinaci...! Přeji vše dobré jak mu osobně ,tak i jeho ordinaci ! Všem vřele doporučuji ! Bahner Libor , Sokolov
K panu doktorovi chodíme celá rodina již 20 let a od té doby se nebojíme zubaře. Je velmi profesionální,nadmíru pečlivý a ohleduplný. Sestřička taktéž. Čekárna čistá, ordinace výborně vybavená. Cena odpovídá kvalitě. Budu jen ráda, pokud pan dr.Petrisko ml., převezme ordinaci. MH