Pražská 528, Mělník 27601
Marie
Paní doktorka mi několikrát vůbec nepomohla, po setře mi dala vzkaz, kam mám jít (lékař), přitom se jednalo o službu, nebo předepsání třeba kapek do očí při zánětu spojivek, s čímž jiní obvodní lékaři nemají problém (zkušenost u jiné MUDr. a nebo dětské MUDr.. Za mě tedy pomoci nechce.
• jiné místo • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
jirkaoppitz
K paní doktorce chodím již více jak 20 let. A mohu Jí pouze chválit (vč. paní sestřičky) za její přístup a snahu mi pomoci při každé mé návštěvě. Takže dávám jasně palec nahoru, pro matematiky jasná 1.
• Ordinace PL pro dospělé • zhoršený zdravotní stav •
Jana
Nedoporučuji!
paní doktorka je krajně neochotná, bez jakékoliv snahy vcítit se do situace pacienta. Téměř 90tileté pacientce po CMP odmítla napsat zdravotní pomůcky (pleny) s odůvodněním, že inkontinence není v propouštěcí zprávě,tento problém vznikl až po návratu z nemocnice.• Ordinace PL pro dospělé • predepsani zdravot.pomucek •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Tomáš
Nedoporučuji. Neochotná doktorka, která si sice odvede, co musí a tváří se mile, ale nesnaží se najít řešení, které by bylo pro pacienta to nejlepší. Pokud Vám opravdu něco je (nemyslím tím rýmu), tak se jí obkoukem vyhněte!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jenom můžu doporučit !!!
nedoporučuji
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Hodnotím jako velmi příjemnou a milou paní doktorku. Poradí, ukáže je profesionálmí, jen tak dál.
Patrik
Výborná obvodní doktorka !!!
Jarda
Doporučuji,velmi pečlivá
Lucie M.
Velmi doporucuji. Pani doktorka se snazi opravdu pomoci, neladuje pacienta automaticky leky, aniz by podstoupil dalsi vysetreni nebo byla znama skutecna pricina onemocneni. Pani doktorka je rovnez mila a vstricna, coz velmi ocenuji!