Psychoterapeutka pro dospělé a dospívající klienty
Absolvovala jsem výcvik v PCA terapii. V současné době dokončuji výcvik ČSAP v analytické psychologii a jungovské psychoterapii. Ve své práci využívám obou těchto přístupů.
Budu ráda chvíli průvodcem na Vaší životní cestě.
Více O mně

• Psychoterapie

Poradenství, terapie

Senovážné náměstí 23, Praha

• Psychoterapie

Výborná psycholožka. Nepatřím k lidem, kteří se se svým trápením „umějí svěřit na potkání“, ale paní Černá si svým empatickým a citlivým přístupem rychle získala mou důvěru. Umí skvěle naslouchat. Pomohla mi vrátit se do života po náhlém a nečekaném úmrtí mého tatínka. Neříkala mi autoritativně, co je a co není správně, spíše mi pomohla objevit vlastní cestu, jak se se vším postupně vyrovnat. Vždy jí budu vděčná, že mě dokázala pozitivně motivovat ve chvíli, kdy jsem v nic pozitivního nevěřila. Je vidět, že má hodně zkušeností a baví ji pracovat s lidmi – je v tom opravdu dobrá, doporučuji!

Mgr. Michaela Černá

Moc děkuji Lucie za milá slova a za ocenění mé práce. Jsem moc ráda, že je Vám dnes lépe a držím palce ,aby se Vám dál v životě dařilo.