MUDr. Martina Pokorná

3 názory

MUDr. Martina Pokorná, Ph.D., PL pro dospělé

Ludvíkovice 71, Děčín 407 13

3 názory

Paní doktorka je velmi ochotná, empatická a vždy hledá řešení jak člověku pomoci. Přidáme-li nesporně i velmi dobrou odbornou erudici, jde o lékařku, kterou mohu bez jakýchkoliv výhrad doporučit.

• MUDr. Martina Pokorná, Ph.D., PL pro dospělé Jiný  •

Doktorka Pokorná je velmi pečlivá a milá. Léky nepředepisuje bezdůvodně ale vždy musí mít jistotu. Jednání s pacienty je příjemné. Doporučuji

jako dlouholetý pacient a přítel MUDr. Ivana Rotmana jsem jeho odchod do důchodu bral jako konec Ludvíkovického doktora jako mého ošetřujícího lékaře. Po první návštěvě u paní dr. Pokorné jsem s radostí konstatoval, že dr Rotman měl ve výběru svého nástupce víc než šťastnou ruku. Paní MUDr. Martina Pokorná je příjemná, empatická a z mého pohledu vynikající lékařka. Děkuji Ivane za Tvou volbu a paní doktorce přeji mnoho pohody v ordinaci a hodně spokojených a vyzdravených pacientů. M.H.