tř.E.Beneše 1430, Hradec Králové 500 12
4 názory
Petra S.
Paní doktorka mě ošetřovala na zubní pohotovosti fnhk a byla výborná. Milá, vše mi vysvětlila, poradila, bezbolestná práce. Moc mi pomohla a nemám co vytknout.
• jiné místo • Jiný •
T
T.L.
Paní doktorka slouží na zubní pohotovosti ve FNHK, kterou jsem navštívila pro nesnesitelnou bolest zubu pod novou plombou. Paní doktorka byla velice arogantní, dala mě injekci na umrtveni a začala vrtat, ihned jsem reagovala bolestivě, tak vrtání nechala se slovy že to nejde a ať si zajdu ráno ke své zubařce. Takže jsem odjížděla z pohotovosti kam jsem jela 50km s ještě větší bolestí. Opravdu bych tohle Paní doktorce nepřála. Sama pracuji v nemocnici ale tohle jsem ještě nezažila.
• jiné místo • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Aisha
Ja k pani doktorce chodim uz ctyri roky a super! nemuzu si stezovat. mozna vypada na pohled arogantni, jak tady nekdo pise, ale vpodstate je to profesionalni face a dokaze se i usmat !! jsem spokojena a davam vsech 5*
• Pharmacentrum Nikos • Jiný •
&
K paní doktorce jsem chodila necelá dva roky ,ze začátku mi přišla dosti arogantní na to že zrovna vylezla ze školy nic méně její ráda a doporučení na soukromou zubarskou kliniku mi zachránila zub čemuž přikládám ***. Ovšem víc dat nemůžu protože při snaze se objednat na další preventivní prohlídku jsem se nemohla dovolat a jak bych mohla když paní doktorka už se vesele půl roku valy doma na mateřské a zapomela to svým pacientům dat vedet. Opravdu profesionální přístup ke klientům.
• Pharmacentrum Nikos • Jiný •