MUDr. Martin Dzivjak

Ortopedické oddělení MěN Litoměřice

Žitenická 18, Litoměřice 412-01

Ortopedická ambulance

Beneše z Loun 185, Louny 440-01

Má dobré chování, ještě se mi nestalo, aby mi lékař podal ruku a představil se...Po stanovení diagnozy mi řekl, jaké mám možnosti a navrhl několik možností léčby, ke kterým dodal názor a velice mi pomohl.
    Jedině DOPORUČUJI.

Chodíte k doktoru Dzivjakovi? NEPŘECHÁZEJTE k jinému ! Proč ?
    Vrátíte se- a budete dál velmi spokojeni.
    Že je méně hovorný ? Hlavně vzorný odborník. Co s takovým , který mnoho mluví ,ale "léčí" bez výsledkú.
    Moc chválíme !

• N

Když je člověku okolo šedesáti, stává se pro pana doktora nezajímavý, odbývá vyšetření, sestra je arogantní.
    Již jej opustilo více pacientů, lékař je zhodnotil zdravými a oni do pár týdnů s vážnými problémy skončili na operacích většinou u pražských lékařů. Je to škoda.

• P. doktor Dzivjak je nepochybně vynikající odborník, pravidelně ho navštěvuji, mohl by jen trochu změnit přístup k pacietovi, občas působí odměřeně, jako by ho problém pacienta moc nezajímal, ale to je jen můj subjektivní názor....velice nepříjemné je dlouhé čekání v čekárně, přesto, že jste objednáni na danou dobu-někdy i hodinu a více...to je ale asi dáno dnešním "výdělečným" systémem našeho zdravotnictí, kdy jsou lékaři ve snaze "urvat" co nejvíce, naberou takové množství pacientů, které nemůžou absolutně zvládnout..Jinak ale můžu vřele doporučit!!!

• Jsem velice spokojená s panem doktorem Dzivjakem,skvělý přístup.

• Pan doktor je vstřícný a dobrý doktor. Byl jsem předtím u několik jiných ,kteří
    ordinují v Lounech,ale mě uvedly vždy v omyl s touhou po penězích a výsledek špatný.
    Jediné co mohu panu doktorovi vytknout je dlouhá čekací doba než se dostanete do jeho ambulance,což asi diriguje sestra. Jinak takových doktorů by mělo být více.

• Vynikající doktor.. Poradí, vysvětlí, pomůže.. Věci dotahuje do konce a nic nezanedbává.. Přístup k pacientům na velice dobré úrovni.. Mohu doporučit..

• jeden z nej. lékařů které znám jsem ráda že mám takovou lékařku p. dr. novákovou která mě ho doporučila .nebyt pana doktora nevím kde by syn skončil ,dnes je po operaci má 7 šroubů a kovovou dlahu.tady je vidět že mu opravdu nejsou pacienti lhostejní.syn si zlomil nohu a šli jsme k jinému panu dr. ale ten indikoval zánět ale bohudík jsme šli na ort. k p. dzivjakovi a ejhle byla to zlomenina a pan doktor ihned dal sádru a poslal pak kluka do nemocnice a díky mu moc.

• Sice to u pana doktora jede jak na provázku, je tam většinou hodně lidí, ale jinak je to velice profesionální a příjemný lékař. Jsem s ním spokojená.

• pan doktor Dzivjak je pro mě nejlepším lékařem, kterého jsem mohla najít a ještě ve městě mého bydliště. spravil mi obě ruce a koleno, snad nebude ale už muset na to druhé :) má snahu vyřešit potíže az do samého konce, nic neodbývá... jel až do Vysokého nad Jizerou, kde mě operovali, aby u toho byl. skvělý lékař!