MUDr. Marie Václavíková

Internista Více

Přerov 1 adresa

Odborný lékař internista

Komenského 724/13, Přerov 75002

Byl jsem dnes jako doprovod s mámou, a musím říci, že to byl jeden z nejotřesnejších zážitků. Hned ve dveřích jsme dostali vynadáno, a ani nevím, kvůli čemu. Ve finále, když jsem řekl, že nerozumím, v čem je problém, a požádal o vysvětlení, paní doktorka celou diskuzi velmi vyhrotila. Nakonec jsem musel odejít z ordinace a počkat na mámu venku. Paní doktorka je krajně nepříjemný člověk, velmi arogantní, davajici okazale najevo, jaký jste pro ni póvl. Opravdu neskutečné chování, které bych u vzdělaného člověka neočekával. Sestřička naštěstí situaci poté vyklidnila.

• B

U paní doktorky jsem byla jednou a naposledy. Na revmatologii mě poslala praktická lékařka a doktorka Václavíková mi celou návštěvu dávala jasně najevo, že ji velice obtěžuji a zdržuji. Chápu, že mnohdy ji lékaři posílají pacienty, u kterých to není potřeba, to jí ovšem nedává právo, aby se chovala tímto způsobem.
    Celou dobu se mnou mluvila jako s hlupákem, byla velmi arogantní a nebála se na mě i zakřičet, že mi nějaká informace chybí ve zprávě od lékaře (což však není má chyba, že praktická lékařka něco do zprávy nenapsala, i když o tom věděla). Jediným plus byla sestřička, která se mnou jako jediná komunikovala slušně a bez křiku.
    NIKDY VÍCE!!

• Odborný lékař internista Jiný  •

Urcite nedoporucuji.Tato osoba je arogantni,sprosta ,ktera vas nevyslechne,ale hned na vas zautoci,ze si k ni vubec dovolite prijit.Nikdy jsem se nesetkal s takovou aroganci a sprostotou.Nedoporucuji .

• R

Pokud se jedná o paní doktorku - revmatoložku v komplexu U Hygie v Přerově, tak jako odborník je paní doktorka možná dobrá, ale jako člověk je naprosto bez empatie. Vyšetřovala mi maminku a za celou dobu ji jen peskovala, útočila na ni. Paní doktorka je vaxérka a zastáncem tečky, a pokud někdo má třeba kontraindikaci nebo nemůže si dát i z jiného důvodu tečku, tak paní doktora dost nepěkným způsobem útočí na neočkované pacienty s tím, že je nemusí ošetřovat, ať si strčí test na covid za klobouk, že kvůli takovým je tu covid apod. Nemyslím, si, že tohle je profesionální jednání a s lékařskou etikou a Hippokratovou přísahou její chování nemá nic společného. Sama jsem byla svědkem v minulosti i jiného jejího chování, kdy před pacienty velmi nepěkným způsobem peskovala sestřičky, a to nejednou. Je mi líto celého personálu, že s takovým zaměstnavatelem musí být v kontaktu. Za mne paní doktorku nikomu nedoporučuji, a to právě kvůli jejímu chování, kdy už je na zvážení stížnost na lékařskou komoru.

• Odborný lékař internista Jiný  •

Chodila jsem k paní doktorce v těhotenství a neměla jsem s ní žádný problém. Byla vždy milá a příjemná. Chodí k ní i moje maminka a má s ní tu samou zkušenost jako já. Nemůžeme si stěžovat.

• Odborný lékař internista  •

• F

Super paní doktorka, milá a usměvavá, vše dopodrobna vysvětlí.Po 2 letech co si mě doktoři přehazovali jako horkej brambor sem navštívil ordinaci paní doktorky a ihned po vyšetření mi domluvila následnou léčbu.

• jiné místo  •

• Tento týden jsem byla u p. doktorky Václavíkové a taky jsem si řekla že jsem tam naposledy. Nešla jsem tam jen tak ze srandy nebo z nudy, ale proto, že mě tam poslal ortoped. Paní doktorka na mě začala ječet co po ní chci a že ji zdržuji. Hodila mi papíry na stůl a sprostě mě vyhodila.

• Dnes jsem jako doprovod maminky navštívila ordinaci paní doktorky Václavíkové. Tolik arogance, zloby a netolerance na zdravotnické půdě mě zaskočilo. Po pěti minutách řvaní jsem opustila ordinaci, protože se mi udělalo zle. Svou přítomností jsme ji obtěžovaly a zdržovaly. Myslím si, že kromě medikamentů léčí i dobré slovo, úsměv a empatie. Tato slova jsou však paní doktorce cizí.Lékařské povolání, je přece poslání. Pracuji ve službách a každého klienta si vážím, protože mě živí !!! Určitě to byla poslední návštěva.

• Paní doktorka se opravdu neumí chovat. Jde ji pouze a jenom o peníze, pacient ji vůbec nezajímá. Je k pacientům neurvala, pokud opravdu potřebujete pomocí, běžte jinam.

• S

Lékařka se neumí vůbec chovat.Je sprostá,arogantní,své názory řve,osobně jsem byla jejím chováním úplně zaskočena.Jenom naříká,kolik musí platit pojišťovnám!!Hodně pacientů již od ní odešlo,nedoporučuji!!! Je mnoho dalších revmatologů schopnějších a vlídnějších než je ona.