Praktický lékař pro dospělé

Hlavní 126, Opava

Moje nej paní doktorka.Velice ochotná,hodná a přátelská ke svým pacientům :-) Jsem s ní velice spokojená.Jen bych vyměnila sestřičku,je Náladová!!!!!!!!!! Nevezme telefony,odbývá pacienty.

• Velice příjemná, ochotná a lidská paní doktorka.

• K p. doktorce často nechodím, ale co jsem u ní byla vždy profesionální přístup a opravdu člověk na svém místě.Je fakt,že se opravdu dlouho čeká, ale její práce (jak je už u jiného hodnocení)nespočívá jen v ordinaci.Neměnila bych.Šárka K. :-)

• Velmi dobrá zkušenost. Doporučuji!

lékařka výborná, své práci rozumí, profesionálka, pouze se u ní vždy čeká a to minimálně 1-2 hodiny, přitom celá čekárna ví, že je ordinace prázdná :-(

• E

K paní doktorce nemám žádnou výtku.A jestli se někomu nelíbí,že chodí do práce pozdě,tak by si měl uvědomit,že její práce nespočívá jen v ordinaci.

• misli si o nekterych ze jsou simulanti ale opak je pravdou

• N

Je vzorem pro ostatní lékaře,lidská,chápavá,příjemná.Má profesionální přístup,odbornice na svém místě.Děkuji p.doktorko

• X

Přístup paní Turoňové beru za naprosto profesionální a lidský

Spokojenost