MUDr. Marie Beránková

Havlíčkův Brod 1 adresa

Zubní ordinace

Dobrovského 2023, Havlíčkův Brod 58001

• H

Paní doktorka Beránková je ta nejlepší zubní lékařka co jsem poznala. Vždy pomůže naprosto bez bolesti, přestože má se mnou hodně práce. Rovněž sestřička je vynikající. Skutečně nemám slov díků.

K paní doktorce chodím více než 20 let a paní doktorka i sestřička jsou
    naprosto úžasné, péče naprosto skvělá.
    Vždy mi pomohla s jakýmkoliv problémem, co se týče bolesti, opravy zubů atd.
    Za mě opravdu super.

• Zubní ordinace Jiný  •

Za mě nedávám všech pět hvězdiček, ale pouze 4 jen pro delší čekací dobu od domluveného času. Ve všem ostatním se musím Paní Doktorky i Paní sestřičky zastat. Pracovitá, rychlá, opravované zuby mi drží i 20 let a to mám dědičně špatné předpoklady.

• T

Paní doktorka už snad nové pacienty nebere, ale pro jistotu to sem napíšu. Od paní doktorky jsem už naštěstí odešla. Každý půl rok jsem chodila na kontroly, vždycky vše v pořádku (vše ale proběhlo bez rentgenů). No teď už se mi půl roku věnuje jiná zubařka a že je co napravovat, ale pořád se to ještě podchytilo.
    Každopádně mamka i sestra od ní taky odcházejí, akorát s tím rozdílem, že obě už to stálo jeden zničený zub a to zrovna laciné potom není.
    Tuto zubařku rozhodně nedoporučuji.

• Zubní ordinace Kontrola  •

Od paní doktorky jsem už naštěstí odešla a vracet se rozhodně nebudu. Její péče mě stála jeden zničený zub, který mi museli v Brně nahradit korunkou! Nebylo to zrovna laciné :-(
    Když vám lékař na bolavý zub řekne, že máte používat pastu na citlivé zuby a až vás bolest bude budit ze spaní, tak máte přijít, tak to o něčem vypovídá.

Chovaní sestra i doktorka bez problému,vcelku vstřícné.Moje zkušenost př-když mi opravuje zuby tak vždy jen jeden,neudělá dva na jednou,což nevím jestli je povinost,nebo z její vule,takže tam chodím poslední dobou doecla často.Pak se kolikrát musím přeobjednat no a tak se stane že mě začne bolet zub když to nejmín potřebuji.Občas nechápu pořadek ve vyzívaní pacientů nebo čekání a všiml jsem si že nejsem sám.Prostě se to asi musí umět...Přítelkyně chodí k vedlejšímu Briximu a jak se bavíme tak bude šikovnější,má taky ale mnohem víc lidí ale tím neřikám že je tato doktorka špatná.Měnit nebudu,alespon zatím.

• Odbornice na svém místě, profesionální přístup, vždy ochotně pomůže, sestra perfektní.Díky za moji rodinu

• A

Vřele doporučuji, milá, vstřícná atd.

• H

Výborná lékařka,která se snaží zachránit každý zub.Milá,hodná.

• V

můžu doporučit vždy vzjde vstříc.