Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíZkušenosti
Jana Psolova
nejlepsi doktorka ktera muze byt byla jsem vedena u hodne lekarek ale doktorka Opatrilova je ta nej....
kraciktrebech
Zcela jedinečný lékař s velkou klinickou praxí. Navštěvuji paní doktorku již od dorostových let, svým způsobem s ní stárnu, řešili jsme v rodině i závažná onemocnění (karcinom) a mohu říci, že drží krok s dobou, má velký přehled napříč medicínnou a jistým způsobem šestý smysl. Nikdy jsme neměli s ničím problém, včetně návštěv doma. Vřele doporučuji.
Milan P.
Nikdy absolutně žádný problém, lidský a vztřícný přístup a obrovská praxe. A to jsem docela častým návštěvníkem - bohužel. Rozhodně mám jistotu, že mě tady nikdo nezanedbá. Po pobytu v nemocnici s často arogantním přístupem lékařu a jejich nepředstíraným nezájem si tohoto přístupu vážím ještě více.
Taky absolutni spokojenost. Vzdy vztricny a peclivy pristup a to jsem se lecil s komplikovanym problemem. Rada zaridi, vytelefonuje, velmi osobni a lidsky pristup. Taky sestricka je skvela. Vzdy dobre naladena, sympaticka. Celkove je tohle skvela ordinace a v okrese Opava bych tezko hledal lepsi.
Chodím k paní doktorce od začátku střední školy (více než 20 let), je naprosto skvělá, vždycky vyslechne, velmi pečlivá, neznám ji špatně naladěnou. A pamatuje si moje problémy staré hodně let zpátky. Neměnila bych, je to lékařka, u které vím, že nejsem pro ni jen jeden z řady pacijentů, ale konkrétní člověk... a to je skvělé.
Za celou dobu jsem jen velmi zřídka musela k jinému zastupujícímu lékaři, a můžu vám říci že moje karta je velmi obsáhla... jsem hodně častým navštěvníkem paní doktorky.
Stejně jako řada dalších, kteří zde hodnotí, i já chodím k paní doktorce od dětství, a to o něčem svědčí. Kdyby byla špatná, tak jí málokdo zůstane takto věrný. Je vždy milá, nikdy jsem ji neviděla nabroušenou, pokaždé mě pečlivě vyslechne a pomůže. Mám k ní absolutní důvěru a nejednou jsem se přesvědčila, že má zájem pomoci a nic nezanedbat. Toto je moje dlouholetá zkušenost a za sebe ji ROZHODNĚ DOPORUČUJI!!!
nej
Mohu jen doporučit, skvělý lékař.
Všem s čistým svědomím doporučuji. Chodí k ní celá naše rodina už několik let - nikdy nebyl problém. Pokud je člověk slušný tak si myslím problém mít nemůže. Ordinace je pěkná, ve středu města, sestřička velmi ochotná a příjemná. Paní doktorka je zkušená, je vidět že má praxi. Osobně bych neměnila. Čekací doby jsou normální, samozřejmě je rozdíl zda-li je zrovna epidemie nebo je léto.
Já mohu jen doporučit a to jí navštěvuji již sedm let, co jsem se přestěhoval do Opavy. Velmi lidská, dobrá diagnostika, skvělá sestřička a pěkné prostředí. Mě osobně povídání (třeba o šále) nevadí, vytváří to podlě mě mnohem příjemnější atmosféru. Čekací doby jsou standardní, zažil jsem lepší ale i horší, podle mě tam kde se nečeká nikdo nechodí a to není taky vpořádku. Nevím kdo tady měl problém s dostupností - dovolené jsou přede vždy oznámené a za celou dobu jsem si nevšiml,že by překročili standardní 4 týdny,což má každý zaměstnanec v ČR,mimoto vždy byl zajištěn adekvátní zástup (ikdyž je pravda že na druhé straně města-ale zase dovolená nikdy nebyla delší než týden).
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Opavě
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Opavě