MUDr. Luďka Hosnedlová

Zubař · Více

Chodov 1 adresa

Ordinace praktického stomatologa

Tovární 600, Chodov 35735

Paní zubařka je velice příjemná,nejsem její pacientka,a přesto neměla problém mě ošetřit.moc děkuji,klidně bchg kní přešla os své zubařky

Nikdy jsem s ní neměla problém, vždy bylo vše v pořádku,když neměl přítel zubaře a měl akutní problém neměla problém vzít i jeho.

• K této zubařce jsem kdysi přišel od jiného stomatologa s dlouhotrvajícím problémem. Pomohla mi. Oceňuji komunikativnost.

• D

Špatně zhotovené výplně.Nejen u mne ale i dcery, kdy byly nedostatečně vyplěny otvory v zubech ,byl zde ponechán vzduch .Tomuto se dalo předejít zpětným rentgenem-zjištěno u nového ošetřujicího stomatologa.

• D

Jsem s p. doktorkou spokojena. Je pečlivá a oproti druhým stomatologům není tak přmrštěně drahá.

A helemese... zdravím paní dr. Hosnedlovou a nestačím se divit předešlému komentáři... Že by se tak pokazila? To snad ne... byla, jak já ji pamatuji, vždy výborným stomatologem a hlavně hodným....

Zubařka dobrá,jinak neosobní a dost nepříjemná.