Dr. Lucie Polcarová

Psychoterapeut · Více

Mgr. Bc. Lucie Polcarová, Ph.D. Poradkyně a terapeutka.

Ráda se vzdělávám a hledám souvislosti mezioborově.

V současné době jsem studentka jednooborové psychologie na Univerzitě Palackého v Olomouci, kde v tomto akademickém roce dokončuji magisterské studium. Zaměřuji se především na oblast rodičovství a rodinných vztahů, ale věnuji se také dalším obdobím lidského života, která potřebují podporu a porozumění.

Původně pocházím z oboru výživy a potravin, kterému jsem se věnovala přes deset let. Tento zájem si nesu i do své současné práce – zajímá mě, jak mohou výživa a životospráva ovlivňovat psychickou pohodu člověka a zohledňuji v práci celkový životní styl klienta.

Také jsem frekventantkou třetího z šesti let psychoterapeutického výcviku v postmoderní psychoterapii (Gaudia, akreditováno ČAP), která vychází ze systemického, narativního a dialogického přístupu. Tento způsob práce je nedirektivní, respektující a zaměřený na fungování v rodině i na osobní příběh klienta. Pracuji pod pravidelnou supervizí, která je důležitou součástí mé profesní praxe.

Kromě studia psychologie a psychoterapeutického výcviku se také dlouhodobě vzdělávám a zabývám těmito oblastmi: respektující komunikací a výchovou, partnerskými vztahy, stresem, psychosomatikou, Montessori pedagogikou, seberozvojem atd.

Mým cílem je být průvodkyní na cestě k větší spokojenosti, porozumění a změně – s respektem k tempu, potřebám a jedinečnosti každého člověka. Ať už je Vaše téma jakékoliv.

Více O mně

• Psychologické poradenství

HEL.P. Lucie Polcarová

Metodějova 6, Brno-Královo Pole, Brno 612 00

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Dr. Lucie Polcarová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor