Pražská tř. 1014/71, České Budějovice 37004
David Vilímek
Sympatický a odborně velice schopný doktor s perfektním přístupem k pacientům to samé platí o p. doktorce která mu pomáhá. Organizace objednávání funguje skvěle nečekáte když jste objednán. Sestřičky jsou rovněž velmi ochotné milé a pacient je u nich na prvním místě. Takto si představuji perfektní lékařskou péči.
JL
Poslední dobu hrozný přístup a stále mění nazor bez pořádného výsledku. Jeden týden řekne, že je třeba neurologické vyšetření a druhý týden o tom neví a že to není ani zapotřebí. Problémy trvají již přes dva roky a stále se stav zhoršuje. Přístup sestry hrozný a mladá sestřička neumí ani odebrat krev. Takové modřiny a i strup jsem po odběru ještě neviděla. Nevím co se změnilo , ale dřív lepší doktor nyní bez zájmu a jen předepisovat léky, které doporučí dealer a v lékarně jsou nejdražší.
• Praktický lékař pro dospělé • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Pacientka
Jen zasnu nad znalostmi a profesionalitou pana doktora, kdyby bylo takovych lekaru vice! Jsem tak vdecna, ze mam to stesti a mohu mit tak kvalitni peci, nesetkala jsem se s lepsim lekarem. Sestricka? No proste tahle ordinace nema obdoby! Oba dva odvadi vybornou praci.
J.Valentová
Nejlepší lékař jakého jsem kdy měla,sestřička je skvělá sympatická,pokaždé mi vyšli vstříc za mě top
E
E.Z.
Pan doktor je úžasný po profesionální stránce a je úžasný i jeho lidský a příjemný přístup k pacientům. Neměnila bych. Sestřička je už leta úžasná, usměvavá, vstřícná...je to prostě super dvojka. :)
Anna Galova
Bude mi 60 let, měla jsem mnoho lékařů, nikdo mi nevěnoval tolik vyšetření, otázek na mé zdraví, co mi schází,jak se cítím, pro mne nejlepší pan doktor
romanatr
Oba dva, sestřička i lékař bezkonkurenční,super.Caha Romana
Obětavost,ochota,vše bez problémů,preciznost• Praktický lékař pro dospělé • •
mariepribylovacb
Pan doktor i sestřička dva mimořádně obětaví lidé. Patří jim veliký dík za vše co pro zejména starší lidi dělají. eva
Váš účet byl odstraněn
M-vždy vlídný a lidský profesionál a sestra také.řeší každý i sebemenší problém.nevyměnil bych mudr.Procházku ani za nic,je nejlepší
k.meindlova
Za sebe musím říct, že jsem s panem doktorem a hlavně se sestřičkou byla strašně spokojená.Od pana doktora jsem nic nepotřebovala nikdy.Zatím jsem nebyla nemocná,ale se sestřičkou jsem řešila spoustu věcí a vždy jsme to díky ní vyřešily.Je ochotná a lidská!
Byla jsem u nich na praxi jako sestřička nadšená.Naučila jsem se odebírat krev a sestřička mi vždy všechno ochotně vysvětlila!Pan doktor byl velmi trpělivý! JSOU TO JEDNIČKY!!!!• • •
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Českých Budějovicích
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Českých Budějovicích
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
- Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích