K p. doktorce Jancíkové chodím s dětmi již 4. rokem. Setkali jsme se s velmi vstřícným přístupem a kvalitní péčí. Po…skytla nám mnoho cenných rad a návodů, jak řeč zlepšit, jak cvičit, jaké pomůcky použít. Ke všemu i obrázky,říkanky, pracovní listy. Na doporučení p. doktorky jsme absolovovali i týdenní logopedický pobyt v Brně, který nám velmi pomohl.
Ke zlepšení řeči je však nutné pravidelně cvičit logopedii hravou formou, nejlépe denně, po 10-15 min, aby se správná výslovnost hlásek zafixovala. Bez pravidelného opakování se výsledky nedostaví. V tomto směru je třeba trpělivost rodičů a vytrvalost.
Navštěvovali jsme paní doktorku s několika problémy (l, sykavky, r, ř) a všechny nám postupně pomohla vyřešit, takže… v pěti letech dcera mluví bez chybičky. Vždy byla milá na nás i na dceru, podrobně vysvětlila co a jak máme doma cvičit. Poskytla spoustu materiálů. Děkujeme za pomoc!
Výborný přístup k dětem, profesionálka. Milá, hodná, naučí. Syn jí má moc rád a jsou znát pokroky. S přístupem logop…edů z veřejného sektoru ani nesrovnávám, paní Štosová je naprosto jiný level.
Paní logopedku jsme navštívili se svými dvěma dětmi, které měly těžce opožděný vývoj řeči. Ač je to běh na dlouhou t…rať, jsme s její prací velmi spokojeni a vážíme si jejího vstřícného a milého přístupu.