MUDr. Lenka Polívková

Praktický lékař Více

Stříbro 1 adresa

Praktický lékař pro dospělé

Plzeňská 387, Stříbro 34901

• Pani doktorka Polivkova je velmi pecliva a co se dnes uz nevidi je velmi prijemna k lidem. Jsem sni a jeji sestrou nad miru spokojena.Eva S.

• to muj lekar

• Opravdu skvělá pečlivá a dle mého názoru velmi kvalifikovaná lékařka a jako bonus ke všemu je i velmi příjemná. Byla jsem u ní na vstupní prohlídce do nového zaměstnání. DOPORUČUJI J.Š.

Opravdu škoda jejího odchodu do Plzně.

Paní doktorka je nejlepší praktický lékař jakého jsem kdy měla. Jen lituji jejího odchodu do Plzně a mé nucené změně. Vřele doporučuji. Uzdravuje tělo i ducha

• Jedna z nejlepších lékařek co znám. Vnímavá, pečlivá. Za její péči moc děkuji. Jsem ráda, že jsem její pacientka. J.R.

• B

Dr.Lenka Polívková je podle mého názoru lékařka tělem i duší.Dokáže pomoci nejen lékem,ale i slovem.Nemohu než poděkovat za její péči a starostlivost