PhDr. Kristýna Klápová

Psycholog, Psychoterapeut Více

Říčany 1 adresa

Odhadovaná doba odpovědi:

Jsem psycholog s více než dvacetiletou praxí v oblasti poradenství, diagnostiky a vzdělávání. V současné době se zaměřuji na poskytování terapie orientované na řešení. Věnuji se tématům z osobního i profesního života (např. pocity smutku a deprese, nedostatek sebedůvěry, pocity méněcennosti, obavy a strachy, potíže ve vztazích a v komunikaci s druhými, zdravotní obtíže, manželské a výchovné problémy a další).
Více zde: www.kratkaterapie.cz
Více O mně
  • Cena za nejlepší kvalitu zdravotní péče na základě skutečných hodnocení od pacientů.

• Psychoterapie

• Psychologické poradenství

• Psychologické konzultace

• Psychoterapie

1 000 Kč

Oceňuji, že paní Klápová se detailně zabývá klientem a snaží se jeho situaci opravdu porozumět. Těším se na další spolupráci.

• Psycholog - psychoterapie, poradenství, koučování psychologické poradenství  •

Dnes jsem měla první sezení a jsem nadšená. Moc se těším na další schůzku. Paní doktorka vše vysvětlila a ihned jsme se pustili do práce. Už po prvním sezením si připadám ,, lehčí,,. Jsem moc ráda, že jsem navštívila její ordinaci.

Jsem velice spokojena s paní doktorkou Klápová. Velice empatická.

Příjemné prostředí a velmi sympatická paní doktorka. Profesionální a empatické jednání, rozhodně doporučuji.

Paní psycholožka byla empatická a profesionální, její podpora mi pomohla najít klid a rovnováhu.

• H

Milé, vstřícné, ale racionální a profesionální jednání.
    Mohu jen doporučit a velmi poděkovat za pomoc.

• Psycholog - psychoterapie, poradenství, koučování psychologické konzultace  •

• D

Vše bylo super, až nečekané, jaký efekt měla konzultace.

• Psycholog - psychoterapie, poradenství, koučování psychoterapie  •

Po prvním sezení u paní doktorky se synem máme velmi dobrý pocit, vidíme snahu pomoci a lidský přístup k dětské duši. Těšíme se na další sezení.

• Psycholog - psychoterapie, poradenství, koučování psychoterapie  •

• Doporučuji, spokojenost. Dcera je velmi nadšená a terapie jí velmi pomáhá.

• Psycholog - psychoterapie, poradenství, koučování psychoterapie  •

Mimo nesporné odborné znalosti oceňuji především to, že každé jednotlivé sezení má vždy v rámci dlouhodobější terapie svůj cíl a konkrétní výsledek nebo alespoň posun o kousek vpřed.