Vocelova 394, Kutná Hora 28401
Markéta Hálová
Skvělá paní doktorka s vysoce profesionálním a empatickým přístupem, která také současně dokáže úžasně podpořit. Jsem Vám velmi vděčna za Vaši výjimečnou péči, moc Vám děkuji! Markéta Hálová
Dee
Hledám si nového PL !!!!!!!!!!!!!!! Pokud tam jdete s chřipkou, virozou atd... Tak je to uplne super.... já přišla se zdravotním stavem takovým, že mě 2 měsíce bolí rameno a klíční kost, tak že si s prominutím neutřu ani zadek, střídá se mi bolest v obou kyčlích a kotnících, vstávám zbitá jak cikánská hračka, odpoledne jsem unavená, spala bych pořád. Zhubla jsem 10 kilo za 2 měsíce!!!! a přišla o půlku svých vlasů a padají dále. Nemůžu pomalu nic sníst, všechno mě nafoukne, je mi těžko i po sucharu, před nedávnem jsem s nesnesitelnou bolestí břicha skončila na pohotovosti. Po pár testech, kdy mi vyšli pozitivní protilátky na borelie ( prodělala jsem jí před necelými dvěma lety a měla být doktorkou Horákovou řádně vyléčena) a pozitivní EBV ( tedy unavový syndrom) se paní doktorka nepozastavila ani nad možnou chronickou boreliozou, tedy tím, že se mi opět vrátila zpět, což se běžně stává, ( i když moje příznaky na to ukazují a potvrdilo mi to nestranně pár odborníků i lidí kterým chronická borelioza ničí život) ale po telefonu mi sdelila, že mám upravit životní styl, více spát a jíst ovoce... Tož děkuji............ Je mi 23 let, chci žít, mít děti a ne jen přežívat, jako to dělám do teď.. v práci přežívám o ibalginu abych mohla vůbec pracovat... Ale teď po posledních testech, kdy mi sestřička sdělila: Všechno dobrý :) nashle.... jsem otevřela oči!!!! Já chci mít zase radost ze života. Paní doktorka má pocit, že léčit nepotřebuji asi ... Tak jdu hledat pomoc jinde.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
hodnoti zdravotni stav pacienta jak je potreba
Velice chválím - paní doktorka je milá, vítá vás s úsměvem, vyslechne, poradí, vysvětlí. Její přístup je profesionální a pečlivý. Takový obvodní lékař se jen tak nevidí! Sestra je velice ochotná. Sice mají v čekárně nával,ale to jen důkaz jejich kvalitní péče. Oběma přeji hodně vytrvalosti:-)
Lucka• • •
Byl jsem u paní doktorky pouze na vstupní prohlídce do nového zaměstnání a velmi mile mě překvapila. ´Byla velmi příjemná a profesionální. Jen sestru by mohla vyměnit, to je opravdu nesympatická paní.
Tuto lekarku velice doporucuji ,jelikoz je to lekarka ktera je sikovna ,a dukladna a nenechava nic na nahode a pacienta dukladne vysetri a nebo posle k doktorovy ktery je specialista na danou nemoc .Ja jsem s pani doktorkou Horakovou velice spokojena jako pacientka velice doporucuji.Sochurkova Andrea
Lékařka super,ale sestra na zabití...
Neustále na dovolené.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Mila pani doktorka a velice ochotna. Urcite bych k jine nesla.Doporucuji a souhlasim se vsemi ostatnimi pozitivnimi hodnocenimi.
Je dobrá..., ochotná a dovede poslouchat..