Mgr. Kristína Bittnerová (Papajová)

přijímá nové pacienty

Psycholog, Kouč Více

Olomouc 1 adresa

4 názory
Odhadovaná doba odpovědi:

Jsem psycholožka s více než 10letou praxí a od roku 2025 působím také jako koučka. Před rodičovskou dovolenou jsem pracovala ve speciálně-pedagogickém centru pro vady řeči a sluchu, kde jsem se věnovala poradenství a diagnostice dětí s narušenou komunikační schopností, především s vývojovou dysfázií. Podporuji také jejich rodiče při zvládání výchovných obtíží a rodinných vztahů.

Pracuji také s dospělými – ať už potřebují jasně strukturovaný postup, chtějí si vymezit konkrétní cíle a ocení podporu při jejich dosahování (koučink), nebo upřednostňují spíše bezpečný prostor pro zpomalení, sdílení příběhu a porozumění vlastnímu prožívání (psychologické poradenství). V obou přístupech vycházím z vašich vlastních zdrojů a silných stránek, na kterých lze stavět cestu ke změně.

Mým cílem je, abyste odcházeli s pocitem, že jste udělali první krok ke změně, která je pro vás možná a dosažitelná.

Více O mně

1 200 Kč

• Koučování

1 200 Kč

4 názory

Paní psycholožka je velmi empatická, laskavá a profesionální. Pomohla mi podívat se na věci z jiného úhlu a cítím velký posun. Děkuji a mohu jen doporučit.

• Online konzultace – Mgr. Kristina Papajová psychologické poradenství  •

• A

Velice příjemná a profesionální, není co vytknout.

• Psychologické poradenství a koučink – Mgr. Kristina Papajová, www.kristinapapajova.cz koučink  •

• G

Paní psycholožka je velmi vlídná, laskavá a ochotná pomoci. Velmi oceňuji její schopnost pozorně naslouchat a najít ta správná slova, která povzbudí a dodají energii posunout se dál. Její přístup je profesionální, a přitom lidský a příjemný. Mohu ji upřímně doporučit každému, kdo hledá podporu, porozumění a zároveň praktickou pomoc.

• A

velmi profesionální přístup, během koučování měla jsem pocit důvěry a pochopení