Psychoterapeut · Více

3 názory

Věnuji se integrativní psychoterapii a arteterapii. Absolvovala jsem pětiletý psychoterapeutický výcvik, dvouletý výcvik arteterapie a artefiletiky, kurz základy krizové intervence a psychiatrické minimum.
Ve své praxi čerpám ze zkušeností jak z profesního, tak i soukromého života. Působila jsem v neziskovém sektoru, kde jsem se věnovala lidem s lehčími i závažnějšími formami duševního onemocnění. Důležitou část své profesní kariéry jsem pracovala ve vedoucí pozici v korporátu, kde jsem se naučila zejména to, jak je podstatné mít v životě i práci definovaný cíl. Poslední čtyři roky pracuji také jako vedoucí skupin arteterapie a poradenský pracovník v Poradenském centru Hybernská při Karlově univerzitě a jako člen poradenského týmu na základní škole Hlásek, kde se věnuji dětem a rodičům, kteří mají obtíže se zvládáním nároků školy i běžného života.

Pokud právě nyní cítíte, že nevíte jakým směrem se vydat, nebo kde vzít sílu, budu Vám ráda oporou. Věřím, že změna je možná.
Jak pracuji: Při své práci se snažím přizpůsobit terapii na míru danému klientovi. Na první schůzce vždy mapuji životní situaci klienta a jeho představy o tom, co by si přál změnit a s čím se potýká. Poté nastavujeme délku a způsob spolupráce.

V případě, že máte zájem o sezení v jiném termínu než je zde v kalendáři, mne prosím kontaktujte.
Více O mně

Psychoterapie Haštalská - Měj se rád

Haštalská 27, Praha 1, Praha 110 00

3 názory

• E

Jsem s průběhem sezení velmi spokojená, terapie byly plné empatie, ale nechyběly ani konkretni doporučení. Doporučuji.

• Psychoterapie Haštalská - Měj se rád psychoterapie  •

Mgr. Klára Horáková

Děkuji za pozitivní zpětnou vazbu. Jsem ráda, že Vám sezení vyhovují.

• T

Velmi dobrý empatický přístup k pacientovi. Můžu určitě doporučit.

• Psychoterapie Haštalská - Měj se rád psychoterapie  •

Mgr. Klára Horáková

Děkuji Vám za pozitivní zpětnou vazbu a doporučení..

Výborná komunikace, příjemný a profesionální přístup. Ráda mohu doporučit. Děkuji!

• Psychoterapie Haštalská - Měj se rád psychologické poradenství  •