Školní 562, Štětí 411 08
Petra
Vynikajici lekarka ,pecliva prijemna a hlavne mi vzdy pomohla jsem spokojena.Jedine co mi vadi ta dalka,ale to uz je to nejmensi
Marie Pelešková
S paní doktorkou jsem velice spokojená.Jsem mladá,ale vždycky mě vyslechne a snaží se pomoc a vyřešit problém.Opravdu doporučuji!!!!!
T
T.
Skvělá, výborná lékařka!!! Přešla jsem k ní a nelituji i když musím přes celé město. Chválím za velmi lidský přístup.
Velmi dobrá doktorka, jen ta sestra je hrozná. Chtělo by to jinou s lidským přístupem a takovou, která nedává přednost svým známým.
Super
KS
Velmi dobrý přístup jak po stránce profesní, tak i "človíčkovské".Škoda,že takových lékařů je málo.
T
Taby
Naprosto v pohodě
E
Eva
Byla mi doporučena a rozhodně toho nelituji je to velice milý a příjemný člověk v d nešní době tak hektické je takových lidí vělice málo ,moji představu o rodinném lékaři splňuje na více než 100% -krásný a šťastný nový rok 2009 ať se Vám a Vaší rodině daří -Vaše pacientka Eva
F
Přešel jsem k paní doktorce od MUDr. Žitného a bylo to opravdu šťastné rozhodnutí. Rozdíl v zájmu, pečlivosti a snaze pomoci je veliký.
Odbornice sice je, má i snahu pomoci za každou cenu, případně nemoci dostuduje, ale na většinu nemocí píše antibiotika.. ať je to, co je to.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní