Zdeňka Chalabaly 2, Ostrava-Jih, Ostrava
Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíZkušenosti
O mně
Člen multidisciplinárního týmu sdružení Anabell, s.r.o. pro osoby s poruchami příjmu potravy.
Péče o osoby s poruchami autistického spektra a ...
Specializace
- psychiatrie
DK
Empatická, trpělivá, milá, chápající....a hlavně opravdový odborník. Už několikrát mi neskutečně pomohla.
I.P.
Lékařka Bakhtari není moc dobrá lékařka. Vůbec jsem s ní nebyla spokojený
Nedokázala mi pomoct a musela jsem žádat o pomoc na jiných místech ČR tzn v jiném městě.
Petr Poul
Suverénně nejlepší psychiatrička na Ostravsku. Empatická, milá, trpělivá, každému klientovi se věnuje naplno. Jsem rád, že mohu být jejím klientem. Velice doporučuji!
Ilona Griningerová
Paní doktorka je opravdu skvělá bytost. Empatická, milá, přátelská a takový by doktor měl být. Vyslechne Vás a v žádném případě neodsoudí. Opravdu doporučuji! :) A sestřička je taky velice milá, usměvavá, baví se s Vámi.
M.T.
Dnes jsme poprvé s manželkou navštívili paní doktorku a byli jsme nadšeni z jejího profesionálního a lidského přístupu. Okamžitě navrhla odpovídající řešení pro odvykání na spánkových lécích a vše zařídidila k naší plné spokojenosti. Děkuji a přeji " hodně " vyléčených pacientů jejím prostřednictvím. Doporučujeme! Targošovi
vlasta.konvicova
Odborník na svém místě,přeji ji hodně uspěchu v jeji,nelehké práci.
andwer
Usměvavá,upovídaná,plná optimismu...jde vidět,že práci dělá ráda a snaží se hledat možné alternativy pro to,aby mohla člověku pomoci,což s tímto se setkávám v dnešní době jen zřídka.Doporučuji
Proste skvela.
Vynikající ,příjemná,chápající lékařka pracující v Havířovské nemocnici,odborník na svém místě,vyslechne,poradí,zatím nejlepší co znám.
Není nic lepšího, když Vám lékař rozumí a nedělá z Vás blbce. Mladá lékařka s příjemným stylem jednání. Díky ní jsem se přestala za své problémy stydět. Mít porouchaná kolečka není žádnou ostudou. Zkuste to.
O mně
Péče o osoby s poruchami autistického spektra a ...
Specializace
- psychiatrie
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.
Psychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Psychiatři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě