Ve své praxi využívám prvky kognitivně behaviorální terapie, přístupu zaměřeného na řešení a přístupu zaměřeného na klienta. Zkušenosti jsem získala v manželské a rodinné poradně, na základních školách jako školní psycholog i jako lektorka programů pro pachatele trestných činů.
Pravidelně se účastním odborných školení a konferencí, kde prohlubuji své znalosti a získávám profesní inspiraci. Mým cílem je být oporou v náročných životních situacích, pomáhat ve vztahových otázkách i při osobním růstu.
Těším se na spolupráci s Vámi.
Hlavní léčená onemocnění
Telefonní číslo
Psychologické poradenství
1 000 Kč - 1 300 Kč -
Michaela Vašíčková
Jsem opravdu spokojená, paní doktorka je velmi příjemná. Ráda budu v sezení pokračovat
Mgr. Karolína Petřeková
Milá slečno Vašíčková, těší mě Vaše pozitivní zkušenost a budu se těšit naši spolupráci. S pozdravem KP
Kuba
Terapeutické programy pro řidiče ve Zlíně .. moc fajn , doporučujeme všichni co sme tam byli
• jiné místo • Jiný •
Mgr. Karolína Petřeková
Dobrý den Jakube, děkuji za milé hodnocení a přeji šťastně najeté km. S pozdravem KP
Lucie
S paní Petřekovou spolupracuji už více než půl roku a velmi mi sedí. Vždy je usměvavá a profesionální, pomáhá mi pochopit problémy, se kterými k ní přicházím a společně hledáme řešení. Cítím, že jí velmi záleží na tom, aby mi pomohla, a to na ní velmi oceňuji - není to má první zkušenost s psycholožkou, konečně jsem ale našla, co mi vyhovuje. Děkuji.
Dobrý den Lucie, moc si vážím Vaší zpětné vazby, děkuji. KP
Lenka
Chtěla bych ocenit profesionální a zároveň lidský přístup.
Mgr. Karolína Petřeková
Dobrý den Lenko, děkuji. Mějte se krásně a budu se těšit na další spolupráci. KP
Dominika
Děkuji paní Petřekové za ochotu mi naslouchat, konzultace s ní jsou pro mě velmi přínosné.
Mgr. Karolína Petřeková
Dobrý den Dominiko, děkuji za milá slova a budu se těšit na další setkání. S pozdravem K. Petřeková