Karolína Michalíková

Psychoterapeut · Více

Přijímám nyní nové klienty.

Ceník od 5.1.2026

Individuální terapie

1200 Kč/ 50 minut

Párová terapie

2000 Kč/50 min

Storno podmínky

Zrušení 24 hodin předem bez poplatku, poté storno poplatek 1200 Kč.

Jak se k nám dostat? Centrum ETHOS sídlí na Malostranskem náměstí 14.

Parkovat lze 60 minut přímo na náměstí nebo v okolí.

Jsem frekventantka výcviku v systemické a narativní terapii zaměřené na řešení.

Mým cílem je pomoci klientům nalézt své vlastní řešení, zlepšit kvalitu jejich života a dosáhnout v něm harmonie. Věřím, že každý člověk má v sobě schopnost najít cestu k vnitřnímu klidu a šťastnému životu. Proto se v  terapii zaměřuji na posílení osobních zdrojů a schopností klientů, které jim pomohou překonat obtíže a problémy.

Těším se na Vaši návštěvu.

Více O mně

• Psychoterapie

• Individuální sezení

1 200 Kč

• Párová konzultace (50 minut)

2 000 Kč

Terapeutické centrum Ethos

Malostranské náměstí 14, Praha 1, Praha 118 00

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Karolína Michalíková ? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor

Odpovědi

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den , začala jsem mít psychické stavy vždy 2týdny před menstruací a pak to zcela zmizí.
Čím to je ? A s jakým lékařem se mohu poradit ?

Dobrý den, mohlo by se jednat o PMS (předmenstruační syndrom), tedy hormonální nerovnováhu před obdobím menstruace. Lze řešit s různými odborníky podle toho, zda je třeba nasadit hormonální či jinou léčbu (praktický lékař, gynekolog) či spíše řešit z psychického hlediska (psychiatr, psycholog, psychoterapeut).
V každém případě bych doporučila zajít osobně ke svému lékaři a konzultovat přímo s ním pro případ, že by se jednalo o něco jiného.

Karolína  Michalíková