Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíZkušenosti
L.Z
Je to nejlepší doktor jakého jsem poznala.Velmi vstřícný,ochotný,nikdy člověka neodbyde a vše se snaží vysvětlit a řešit aniž byste se museli cítit tak,že ho svými zdravotními problémy obtěžujete.Kéž by byli všichni lékaři takoví.Sestřička je také milá,ochotná.Prostě,od pana Mudr.Rybáka a jeho sestřičky by si mělo vzít příklad mnoho zdravotníků a to hlavně na Urgentním příjmu v Českobud. Nemocnici
Vondrušková
Nejlepší! Jsem nad míru spokojená. Těžko najít lepšího doktora. Snaha pomoci je u něho vždy na prvním místě.
Zdeněk Krása
Pan Rybák je jedním slovem nejlepší jako doktor i jako člověk.Kolikrát jsem k němu přišel i s jinými problémy než zdravotními a pokaždé naslouchal a pomohl nebo poradil.Velké uznání a poklona.
Ilona Nedvědová
Pan doktor Rybák je nejlepší a nejpečlivější PAN doktor.kterého znám.Nikdy nic nezanedbá,je pečlivý.poradí a má velké odborné znalosti.I jeho přístup k pacientům je mimořádný a zodpovědný- je milý.obětavý .s vyšetřením nespěchá.pacienty neodbývá.Přeji panu doktorovi jeste dlouhá léta ordinování.I sestřička je velmi milá a ochotná.
Jos.Duf
Jeden z nejlepších doktorů co znám.Velmi skušeny a má cit pro svojí práci.Nad průměrné inteligentní .
Eva
Pan doktor je ve svém odborník s čímkoliv jsem se na něj obrátila vždy ochotně pomohl poradil ač je už v důch.věku stále mu to myslí a je dobrý lékař.Neměnila bych.
vendy97
Velmi ochotný lékař, který jeví o pacienta opravdový zájem. Chodím k němu již 25 let a nezměnila bych.
Brzybezzubypacient
K doktoru Rybákovi chodím už dvacátý rok a neměnil bych. Je to ten nejlepší doktor kterého znám. Od něj by se mohli ostatní přiučit.
je to výborný praktický lékař,kéž by takových bylo víc.Děkuji pane doktore.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích