Sokolská třída 1925/49, Ostrava
Výborný doktor víc takových doktorů do nemocnic.Nejen přístupem a ochotou,ale ví co dělá to je důležité......
Vera Buzkova
je to opravdu špičkový doktor jsem po operaci kýčle vše proběhlo v pohodě a pan doktor má vždy usměv a to potěší doporučuji protože se sním jedná opravdu supr
Míša
Mudr Karel Foldýna je nejlepší primář jakého znám.Přátelský,usměvavý,dobrá komunikace,zodpovědný k pacientovi.Podruhé mě operoval a mohu jen doporučit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Děkuji za to jak mi vždy pomůže .
Zdenka Marinová
Pan doktor má lidský přístup a skutečný zájem o pacienty. Přijdete s bolesti, úzkosti a strachem a jeho přístup zmírní obavy a přivede vás na jiné myšlenky. Je výborný lékař, skvělý člověk a vynikající odborník. Problém pacienta je mu vlastní.S mými problémy mi hodně pomohl, za což jsem mu vděčná. Moc děkuji.
Renata Kludková
Chtěla bych velmi poděkovat panu doktorovi za vynikající péči a perfektně provedenou operaci kyčelního kloubu. Trpěla jsem bolestmi, bez prášků nemohla ani spát. Nyní po operaci jsou bolesti pryč, léky na spaní nejsou nutné a cítím se výborně. Skvělá péče pana doktora Foldyny i celého kolektivu oddělení ortopedie Opavské nemocnice. Marie Tomisová
Jaroslava Tichá
Pan doktor je vstřícný, příjemný, má zájem o pacienta. Výborný ortoped. Jsem ráda, že se mě ujal a provedl mi složitou reoperaci kyčelního kloubu. Ta první byla provedena v jiné nemocnici, jiným lékařem. Za provedení operace mu moc děkuji. Doporučuji ho všem. Odborník.
mardo.email
Velmi dobrý...nemám co víc dodat a nechci rozepisovat jak moc mi pomohl... prostě borec.
Alexandra Palatýnová
Špičkový odborník, mé matce operoval obě kyčle před 10-15 lety, má matka má nyní 82 let, dosud vše v naprostém pořádku. Paní Drobíková měla asi jiný problém, zajímalo by mě jméno toho ortopeda, "v jehož péči je nyní bez potíží"... :-) Pana doktora Foldynu všem vřele doporučuji.
Bartková Marta
Děkuji panu doktorovi za jeho vstřícný přístup k mému problému a hlavně za odborné provedení operace mé levé i pravé nohy.Jsem velmi spokojená.
Myslela jsem si, že je nemožné v 18 ti letech měnit kyčelní kloub. Pan primář Foldyna mi jej vyměnil skoro bezbolestně a já se cítím už konečně úplně zdravá. Provedl skvělou práci a já mu chci za to poděkovat! Děkuji!
Tomašková Lucie