Školní 390, Jablunkov 73991
S tímto lékařem mám jen ty nejhorší zkušenosti, jak postránce odborné, tak i po stránce lidské. Na střízlivého jsem nikdy nenarazila, tak nevím zda je jeho chování vůči pacientům jiné, ale mě jen urážel, pořád se mě ptal na stejné věci a nakonec jsem vždy z ordinace odcházela se slzama v očích s tím, že mi vlastně nic není.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Pan doktor byl před dvaceti léty celkem rozumný a schopný lékař. V současné době je permanentně opilý, nedá se s ním komunikovat. Prosím, udělejte s ním někdo něco, než se něco stane. Je smutné, když na střevní parazity Vám dá biseptol a endiaron, nemluvě o tom, že by měl vzít stolici.
Na angínu Vám napíše B-komplex. Nejhorší na celé věci je, že to o něm ví celá poliklinika v Jablunkově, posudkoví lékaři k němu dojíždějící. Kdykoliv k němu přijdete, je namol.Prosím, udělejte s tím něco, než někomu ublíží špatnými prášky apod.Je to volání o pomoc nejen ze strany nás pacientů ale i jeho.protože on sám si už pomoci nemůže.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
přístup pana doktora je hrozný
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jsem velmi spokojen .
Labaj Mir.
JE TO LÉKAŘ S LIDSKÝM PŘÍSTUPEM,VELICE VSTŘÍCNÝ.
T
Tomanek Tomáš
je dobrý diagnostik a má svérazný smysl pro humor.