MUDr. Josef Zábranský

Chirurg Více

Kopřivnice 1 adresa

Chirurgická ambulance
Štefánikova 1301, Kopřivnice

Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolí

Umístění: Chirurgická ambulance Jiný

Bezohledně arogantní člověk nedorozumění člověku už se s ním doufám nepotkam

Umístění: Chirurgická ambulance Jiný

Protivný naštvaný povýšený celkový nezájem. Jeho celkový přístup je hrozný.

Umístění: Chirurgická ambulance Jiný

Pan doktor doufám že už nikdy více. Zpruzeny pan co nesnáší děti a matky. Nesympatický, neempatický , nadavajici na celý svět. Vezme jednoho pacienta za půl hodiny ale bude Vám vykládat jak se nezastaví. Tento pan by měl jít uz do důchodu když ho tato práce tak nebaví a všeci ho děsně otravují.

Umístění: Chirurgická ambulance Jiný

Otřesný přístup k pacientům. Pan doktor byl povýšený, nepříjemný. Vynadal mi za to, že jsem přijela z jiného města, kde byla chirurgie zrovna uzavřena, jako by to byla moje chyba. Navíc s pacienty mluví s takovou razancí, že jejich diagnózu slyší celá čekárna. Příště raději pojedu ještě dál než znovu absolvovat toto.

Umístění: Chirurgická ambulance Jiný

Zlomila jsem si kotnik, který hodně bolel, i když jsem měla sadrovou dlahu (první ošetření jinde). Panu doktorovi jsem řekla, že mě to bolí i nad dlahou u kolene (prej to může být), jelikož bylo hodinu před koncem, tak se mnou nechtěl zabývat, jen udělal rentgen kotníku a prej jsem precitlivela. Za 4 dny ukrutné bolesti jsem jinde zjistila, ze mam zlomeninu u kolene a mnohocetnou zlomeninu kotníku. Navíc pan doktor byl povýšeny a protivny.

Je to sobec a clovek ktery neumi jednat s detmi kdyz mu tam placou.Rodice tam prijdou vyplaseni jak jejich deti dopadnou a On rodicum vycita ze si neumi uklidit deti.Takovy doktor by mel vrati papiry.Kazdeho boli hlava a kyz ho boli hlava tak si ma dat prasky.Neni to doktor na pravem miste!!!!!!!!!!