Praktický lékař pro dospělé

Horymírova 1, Ostrava 700 30

• N

Extrémně arogantní až zlá sestra a doktorka, které není blbé řvát po nemocných lidech. Otřesná zkušenost, kterou opravdu nikomu nepřeji.

• A

Hrůza sestra jakoby se jí nechtělo vše trvalo strašně dlouho doktorka ano z 50% odvedla svou práci ale strašně arogantní nenechala mě pořádně ani domluvit co vse mi je a nepodívala se ani do krku když sem říkal že mě v něm skrabalo měla blbe kecy a celkový přístup hrůza snad už nikdy nebudu muset tady doporucuju se vyhýbat

• V

Moje maminka (79) navštívila MUDr. Jitku Hrdinovou, protože se cítila velmi špatně. Po návratu ze zahraničí měla horečku přes 38 °C, žádnou sílu a potíže s dýcháním, s podezřením na covid. Nevěděla, že se musí objednat na „akutní termín“, protože s internetem a telefonem neumí. Slabá přišla do ordinace v naději, že jí pomohou. Sestra se jí zeptala na termín a když zjistila, že ho nemá, úplně ji ignorovala. Po třech hodinách čekání u otevřeného okna, kdy se třásla zimou a sledovala, jak objednaní pacienti přicházejí a odcházejí, odešla zoufalá domů vyčerpaná a stav se zhoršil. Když to zkusila znovu, sestra ji hrubě urazila a paní doktorka ji v tom podpořila. Řekly jí dokonce, že mohou ukázat, kolik stojí pojišťovnu. Moje maminka přitom chodí jen na pravidelné kontroly, celý život poctivě pracovala a má právo na důstojnou péči. To, co zažila, důstojné nebylo. Nakonec musela vyhledat pomoc na pohotovosti. Je to ostuda ordinace a doufáme, že něco podobného další pacienti nezažijí.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

K paní doktorce Hrdinové chodím x let a nemůžu si stěžovat. Vstřícná, pečlivá co se týče vyšetření pacienta . Co se týče sestřičky ne vždy příjemná, ale pro mně je prioritou dobrý lékař !

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Za mě je paní doktorka v pohodě, dobrá specialistka vše dobře vysvětlí... Sestra osobní setkání v pohodě vždy byla příjemná, avšak komunikace přes telefon úplně jiný člověk arogantní nenechá domluvit a položí telefon...stalo se mi to několikrát

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

K paní doktorce jsem přestoupila z důvodu přestěhování. Byla jsem opravdu mile překvapena. Žádný lékař se o mě nezajímal tak jako ona. Celkově mi udělala preventivní vyšetření a bylo velice pečlivé. Zájem od paní doktorky mě velmi překvapil. Vzala mi kompletní odběry. Manžel měl problémy a jiná paní doktorka byla velmi laxní, proto jsem manželovi doporučila paní Hrdinovou a ta s ochotou manžela přijala, udělala mu komplexní vyšetření, které u jiné doktorky postrádal. Paní Hrdinová manžela poslala na vyšetření a trefila se ještě před vyšetřením v jeho diagnoze. Jde vidět, že paní doktorka je zkušená a ví co dělá. Dokonce mi vždy poradí, když ji napíšu email. Prostě úžasná lékařka. Všem vřele doporučuji. Sestřička je taky hodná, milá a lidská....

• N

Dobrý den, velice si vážím práce lékařů a oceňuji profesionalitu paní doktorky, která je vždy milá, příjemná, vstřícná a ochotná, ale musím se připojit k několika názorům na neprofesionalitu, neschopnost, aroganci a nepříjemné chování sestry, na kterou pacient narazí jako první, hned při příchodu k lékaři. Paní doktorka si takovou negativní reklamu opravdu nezaslouží. Je ke zvážení, zda se vyplatí taková spolupráce se sestrou, která je příčinou nespokojenosti pacientů, kterých je dost a přibývá jich, jen se bojí vyjádřit nahlas svůj negativní názor, aby se to neodrazilo na jejich péči.

• H

Ráda bych také vyslovila svůj názor. Jsem pacientkou paní doktorky Hrdinové od úmrtí předchozí lékařky, MUDr. Widziolkové. Při každé návštěvě jsem byla velice spokojena s úrovní jednání a vstřícného chování paní doktorky a taktéž sestřičky. Děkuji za Vaši péči o mé zdraví a zdraví mého muže Vlastimila Šroma. Pokud se někomu nelíbí přístup jedné nebo druhé, je na něm, aby například změnil svého ošetřujícího lékaře a ne, aby urážel pracovité ženy s velmi náročnou a ne vždy příjemnou prací. Nejhorší práce je s lidmi a nemocnými zvláště. Proč se ti, kdož mají připomínky, nepodepíší. Čeho se bojí? Ještě jednou děkuji.

Dobrý den,ráda bych Vám i já napsala své zkušenosti s pí.doktorkou. Před 8.lety jsem se přestěhovala z Ostravy o 35km dál, ale nechtěla jsem měnit svého praktického lékaře, nemohu souhlasit s názory, že je neprofesioál, arogatní atd.Pí. doktorka mi vždy pomohla,nikdy mně jako pacienta neodbyla a ochotně všechno vysvětlila.A co se týká sestřičky i stou jsem spokojená,pracuje velmi dobře a k pacientům se chová slušně, já ji nikdy neslyšela,že by se s pacientem hádala. Obě dvě odvádějí svou práci skvěle a profesionálně.

Také uvažuji o změně praktického lékaře.Hlavně z příchodem nové sestry se v této ordinaci vše otočilo o 180 stupnů!sestra je neuvěřitelně zabržděná,neochotná a hlavně absolutně neprofesionální-několikrát jsem zažil její výstupy a hádky s pacienty přímo v čekárně plné lidí.A nic proti Vám paní doktorko,ale pokud se u Vás mají lidé cítit jako u lékaře,tak odhoďte ten civil a oblékněte se do bílého,tak jako to nosí každý profesionální lékař!!!!!!!
    Pokud můžete,tak se této ordinaci vyhíbejte obloukem!!!!!!!!!!!