Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíZkušenosti
Veronika Čákova
Už když jsem byla malá chodila jsem k paní doktorce ,chodil k paní doktorce i můj brácha a má sestra.Vždy věděla co a jak... teď k ní chodím mé dcery , vždy poznala co se děje... neockuje zbytečnosti a nedává zbytečně antibiotika. Sestřička poznala i u mladší dcerky přesně kolik má dioptrií. Jezdíme za ní az od Třeboňe a jsme moc spokojený.
;-)
Vendy K.
Moje děti chodí k paní doktorce už od narození a nikdy jsem s ní neměla žadný problém vždy pomohla a poradila jen škoda že až budou dospělí musí přejít jinam!
Lili
Já na paní doktorku nemohu říct také nic špatného a teď se rozmýšlim ke komu s nenarozeným mimčem a volba je jasná :-)
Denisa Dejová
Nějak moc nechápu,jak může někdo napsat to,že dává antibiotika bez rozmyslu to se mi opravdu nikdy nestalo.Je to výborná doktorka a jsem naprosto spokojená a ačkoliv k ní to mám už teď přes půlku města s přestupem,tak bych rozhodně neměnila.Ta cesta mi za to stojí.Navíc se mi nikdy nestalo,že by na mě neměla čas.Je to hodně o lidech a každému vyhovuje něco jiného.Ale hodnocení maminek mluví za vše,rejpal se vždycky najde všude. :-D
Veronika
Je skvělá. Chodila jsem k ní ráda, vždy se zajímala jak se mám, co ve škole a nikdy nic nezanedbávala. Sice se zdá být chaotická, nicméně je to výborná doktorka. Diagnostikovala mi vážnou nemoc včas a za to jsem jí vděčná. Pro mé děti je jasnou volbou. Nedám na ní dopustit.
Lukáš Limport
Přidávám kladné hodnocení. Mohu všem dětičkám doporučit od mala jsem k ní chodil a nikdy jsem k paní doktorce Bukovinské neměl žádné vyhrady. Vždy profesionální,vstřícný a ochotný přístup :-)
Jana Anderová
Já jsem s paní doktorkou velmi spokojená,vždy mi vše vysvětlí a poradí,že je uspěchaná mi nevadí,tím rozhodně nic nezanedbává,že je malá čekárna bez přebalováků mi nevadí,rozhodně mi víc vyhovuje že je má uvnitř ordinace,nemohu nic špatného říci,maximální spokojenost.
~
cokoliv sem potrebovala vzdy mi ochotne pomohla...navic je mila a hodna....NEJLEPSI pani doktorka :)
~
Chaotická, uspěchaná, neochotná vyjít vstříct, rozkáže co koupit, podle toho s kým má zrovna smlouvu, homem honem, at jste venku. Vypisuje kartu předchozího před Vámi a dělá, že Vás poslouchá. Vše je tam nové a čisté, ale v čekárně, když si chte svléct bundu, musíte na chodník, je počítáno pouze s dětmi na sezení, rodiče mají smůlu. Maminky čekající miminko nebudete mít v čekárně přebalováky, a hlavně místo na odložení věcí, což je docela podstatné!
K této lékařce jsem chodila jako dítě a stoprocentně jsem jí důvěřovala. Vždycky poradila, poptala se, byla milá a ochotná. Nikdy jsem s ní meměla problém. Je pravda že je taková temperamentnější, ale nestalo se mi, že bych z toho měla pocit, že jen těká, neví co má dělat a zanedbávala vyšetření :)) p. doktorka na mě působila velmi profesionálně a měla jsem jí moc ráda. Škoda že je dětská, hned bych k ní chodila znovu :)
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.